≫ 

Zagonetni Krstajić u emotivnom rastrojstvu posle Litvanije: Često hoćemo sve, a nećemo ništa (VIDEO)

Selektor Srbije u emotivnom obraćanju javnosti, posle velikog uspeha, zbunio naciju svojim izjavama

  • 31

Srbija je pobedila ubedljivo Litvaniju sa 4:1 u poslednjem kolu grupe C Lige nacija u fudbalu. Međutim, najjači utisak je posle meča ostavio selektor Mladen Krstajić koji je izašao potpuno emotivno rastrojen i nekim nepovezanim rečenicama zbunio naciju.

On je istakao da su ekipu svi otpisali pre takmičenja, a kada su izdominirali i pobedili sve, komentarisali su da je to sve normalno, a zatim dodao rečenicu koja postavlja pitanje - da li je on to najavio odlazak?

Krstajić je duboko udahnuo i izdahnuo kao da se oslobodio nekog kamena sa vrata i u emotivnom stanju ispričao:

- Srbija sada sigurno ima više mogućnosti da se bori za plasman na Evropsko prvenstvo. Napravili smo veliki iskorak. Nije lako kad uđete u kvalifikacije u Ligu Nacija i kažu da se sumnja u ekipu, a da ne kažem da se sumnja u mene.

Emocije su ga savladale posle uspeha tima Mladen Krstajić Printskrin: Tanjug/video

- Napraviš rezultat, onda to bude kao normalno. Istorijska utakmica sa Crnom Gorom dobiješ dva nula, kažu, ajde ideš dalje. Posle Crne Gore sam stekao utisak da nas neki smatraju ozbiljnije, mene manje više, ja svoj život guram, pa guram kako znam - rekao je Krstajić i dodao:

- Ne može da se traži podmlađivanje i rezultati reprezentacije. To su neke stvari koje ne znamo šta hoćemo. Često hoćemo sve, a nećemo ništa.

Ovi momci zaslužuju veću podršku. Živimo u zemlji u kojoj se neke stvari dešavaju od danas do sutra. Govorio sam da su svima vrata otvorena, nekima koji bi trebalo da su ovde, a nisu.

- Što se mene i stručnog štaba tiče, daleko je mart. Predsednik može da kritikuje, bavimo se javnim poslom. Krivica može da bude na stručnom štabu.

U paklenu seriju utakmica Zvezda kreće protiv TSC-a iz Bačke Topole u Kupu Srbije, i apsolutni je favorit. Kvota na pobedu crveno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - TSC.

Najprijatnije iznenađenje Evrolige, ekipa Armanija, večeras dočekuje Baskoniju, a kvota da će zabeležiti šestu pobedu u osam utakmica je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Armani Milano - Baskonija.

VIDEO: Krstajić objasnio zašto nije zvao Luku Milivojevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cikaglisa

    21. novembar 2018 | 10:30

    Najveci problem kod srba je to sto svi vole da se mesaju gde im nije mesto. Kako je moguce da jedan klinac zna vise od Krstajica a ovde sve sama balafurdija komentarise. Svi ste se napalili cim je Terza poceo javno da galami protiv Ktstajica,smeta vam rukavina,koji je uvek igrao fer i korektno i NIKAD nije davao glupe izjave i svaki put se odazvao bez drame...kazite sta vam smeta najvise...da je iz Partizana i da se preziva Rukavina pa vas asocira na hrvate...tako je bilo i sa kezmanom...Savi Milosevicu ste zvizdali celu karijeru a on se nadavao golova...zbog stojketa i vaseg sizofrenicnog ponasanja smo dobili djenovu i sramotu !!! DOKLE VISE DA BUDEMO MI MALOBROJNI TAOCI VAS LUDAKA ???

  • Cex

    21. novembar 2018 | 09:59

    A sta mi ustvari hocemo? Nekada smo imali i dobre (poznate) selektore,pa cak i strance i na kraju dozivljavali poraz za porazom,od nekih rep. za koje do tad je malo ko i cuo. Nama ustvari smeta proslost tih ljudi,za koga su pre igrali i koje su boje nosili,a svaki uspeh i svaka pobeda se obezvredi. Umesto da sad kad pobedjujemo damo podrsku,mi samo cekamo jedan neuspeh,kako bi ga sto pre oterali. Nekada i kada smo gubili stadion je bio pun,ljudi navijali,poraze oprastali,a sad zvizduci su prvo sto se cuje pre nego i pocne utakmica,a na tribinama pustos.

  • UŠATI i mali partizai

    21. novembar 2018 | 11:48

    Samo jedno pitanje, na osnovu čega Rukavina ima prednost u odnosu na Baneta Ivanovića?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA