≫ 

Velika bruka sudija, komični autogol Sumaile i prolaz Zvezde: Simić odveo crveno-bele u četvrtfinale Kupa! (VIDEO)

Dobili smo i poslednjeg učesnika četvrtfinala Kupa

  • 61

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su TSK Bačku Topolu u Kupu Srbije sa 4:1, čime su obezbedili plasman u četvrtfinale najmasovnijeg takmičenja.

U osmini finala, ranije su dalji plasman obezbedili Napredak, Spartak iz Subotice, Radnik, Radnički Niš, Partizan, Vojvodina i Mladost iz Lučana, pa je preostalo samo bilo da se odigra ova utakmica, naknadno posle obaveza Zvezde u Ligi šampiona.

Crveno-beli su sa kombinovanim timom rutinski slavili, a prvo poluvreme je bilo u senci velikog kiksa sudija, koji su loš pas Gobeljića ka golmanu okarakterisali kao ofsajd, kada je Bačka Topola mogla da povede.

U nastavku, Simić je trasirao Zvezdi put ka pobedi, dao je dva gola, jedan je delo Stojiljkovića, dok je nespretni Sumaila zatresao sopstvenu mrežu.

Foto: FK Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA – TSK 4:1

(Simić 38, Stojiljković 50, Simić 70, Joveljić 94  - Sumaila 51ag)

Stadion: Rajko Mitić Gledalaca: - Sudija: Lazar Tripković

CRVENA ZVEZDA: Popović, Gobeljić, Babić, Sumaila, Hajdin, Jovičić, Krstičić, Kafu (od 60. Srnić), Marin, Simić, Stojiljković (od 75. Joveljić)

TSK: Jorgić, Bečelić, Skopljak, Lalić, Varga, Plavšić, Finković, Denković (od 66. Milićević), Milisavljević, Bastajić, Damjanović.

Situacija u kojoj su sudije napravile kiks Foto: MN Press

TOK MEČA

Udario je jak bunker gostujući tim od početka, trenerski predvođen bivšim igračem Partizana Zoltanom Sabom, a dugo se odolevalo naletima Zvezde.

U dugoj opsadi gola, ređali su se udarci Stojiljkovića i Simića uz dobru kreaciju Marina, ali je u senku sve bacila jedna šokantna odluka sudijske ekipe.

Hajdin je bio opasan po boku Foto: MN Press

Kada je Marko Gobeljić kiksom dodao loptu gostima za kontru, u kojoj je Damjanović išao sam na gol Popovića, pomoćnik je podigao zastavicu i signalizirao ofsajd, što je glavni arbitar Lazar Tripković uvažio!

Nije mogao da poveruje Damjanović šta se dogodilo, ali je brzo odustao od rasprave sa arbitrima, posle čega je Bačka Topola odigrala još angažovanije i pokazala zube Zvezdi u nekoliko navrata.

Bilo je teško gostima da ukrote Marina Foto: MN Press

Ipak, gosti su poklekli u 38. minutu kada je Simić matirao Jorgića, golmana koji je traljavom reakcijom prosuo nekoliko vrhunskih intervencija. Lopta je išla u telo, a on je odbio u mrežu za slavlje crveno-belih.

U nastavku, Stojiljković je u 50. minutu sa peterca instinktivno odlično reagovao za 2:0, posle čega je usledio neverovatan kiks Sumaile. Rezervni štoper Zvezde je pokazao da nema kalibar za Marakanu, bio je prespor u duelu sa Damjanovićem, a onda je rešio da smesti loptu u sopstvenu mrežu, ostavivši Popovića u neverici.

Ređale su se potom šanse Simića, koji je u 70. minutu doneo mir Vladanu Milojeviću, smestivši loptu u mrežu glavom, na sjajan centaršut Gobeljića. Posle toga, i Milojević je dao šansu Joveljiću, a Zvezda je nastavila da steže obruč oko gola gostiju.

To je kulminiralo penalom pred kraj 94. minuta, koji je izveo uspešno Joveljić.

VIDEO - Gol Simića za 1:0

VIDEO - Majstorski pogodak Simića za 3:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    21. novembar 2018 | 16:32

    Ljudi ukucajte u gogle uefa kontakt adresa pojavice vam se ista nakon toga posaljite im kratak dopis uz video snimke svih ovakvih namestanja sa pitanjem dali ovakav fudbal oni zele ? Jedino tako se mozemo resiti ovog placenog cirkusa. Ja sam vec prosledio.

  • joakim

    21. novembar 2018 | 16:45

    Svi igraju sklanjalicu protv Zvezde pa cak i Liverpul.Jadna paranoja od JSD sa tri frakcije od propale drzave.

  • Milan

    21. novembar 2018 | 16:36

    Najvise volim kad Zvezda da, a glodari ga prime iz sumnjive situacije. Tad nastaje kuknjava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA