≫ 

Junajted dobija novog Vidića: Murinjo u januaru hoće Milenkovića, cena je 55 miliona!

Ne sedi Žoze skrštenih ruku

  • 3

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo već u januaru pokušaće da na Old Traford dovede srpskog reprezentativca iz Fiorentine Nikolu Milenkovića.

Italijanski Skaj piše da je Portugalac označio Milenkovića kao značajno pojačanje u krhkoj odbrani Junajteda koja je ove sezone primila čak 21 gol na 12 utakmica Premijer lige.

U Firenci računaju na veliko obeštećenje, posebno što je predsednik kluba Mario Konjini oktrio da je za srpskog fudbalera već odbio ponudu vrednu 40 miliona evra, i da bi sada transfer mogao da košta najmanje čak 55 miliona.

Bleki, stižeš li? Foto: Tanjug/AP



Fiorentini se ne žuri jer su za 21-godišnjeg defanzivca, koji pokriva pozicije štopera i desnog beka, interesovanje pokazali još Čelsi, Arsenal, madridski Atletiko i Juventus.

Upravo je Murinjo uživo posmatrao Milenkovića u Podgorici u susretu Crne Gore i Srbije (0:2) u Ligi nacija, kao i Sergeja Milinković-Savića i Adama Marušića.

Milenković godinu i po dana nastupa za "ljubičaste" nakon prelaska iz Partizana za 5,1 milion evra i standarni je član startne postave reprezentacije Srbije.

VIDEO - Nikola Milenković o svom prvom nastupu na Mundijalu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BELGRADE

    22. novembar 2018 | 11:27

    Ne vređajte Vidića...Solidan je Milenković ali nije ni blizu Nemanji niti će ikad biti .Jedino ako mislite zbog toga što je štoper i Srbin?

  • Ivan

    22. novembar 2018 | 11:26

    Bravo Bleki,trud i postenje se isplatilo,treba skinuti kapu Ivanu Tomicu koji ga je spasao od trenera mladjih kategorija koji su ga gurali u stranu jer nije imao nikod,ironijija je da je Vazura bio u pravu kada ih je sve najurio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA