≫ 

Grof Božović testira Partizan! Već su poznati svi rivali crno-belih na narednim pripremama

Crno-beli će u Turskoj odmeriti snage sa Rusima, Poljacima, Slovacima, Austrijancima...

  • 2

Pre tačno mesec dana smo najavili da se Partizan posle tri godine vraća u staru bazu na turskom primorju, jer više ne postoje bezbedonosne prepreke, koje su crno-bele primorale da Antaliju zamene Kiprom.

Ostalo je da klub iz Humske “preseče” između dva ekskluzivna hotela i odabere onaj koji će više pogodovati ekipi i stručnom štabu, dok su protivnici mahom već ugovoreni. Kako stvari trenutno stoje, izabranici Zorana Bate Mirkovića imaće pet kontrolnih mečeva, od kojih će četiri biti veoma jaka.

Pisali smo već da će crno-beli u Turskoj boraviti od. januara do 8. februara i za to vreme “testiraće” ih klubovi iz Poljske, Slovačke, Rusije, Austrije, a jedan i sa prostora Balkana, tačnije iz Republike Srpske.

Ali krenimo redom, prva prva povera očekuje Partizan 28. januara, kada će crno-beli odmeriti snage sa češkim Slovanom iz Libereca. Zatim, 31. januara na programu je duel sa poljskom Krakovijom, a tri dana kasnije – 2. februara crno-beli će odmeriti snage sa Mladosti iz Doboja, članom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Najteža provera očekuje Partizan 6. februara kada je zakazana kontrolna utakmica sa ruskim premijerligašem Krila Sovjetov koji vodi Miodrag Božović, a dan pred povrazak u Beograd – 7. februara crno-bele će testirati i austrijski Volfsberger, čiji je kapiten nekadašnji fudbaler kluba iz Humske – Nemanja Rnić.

Crno-beli ugovorima već utanačili neke od pomenutih provera, a u narednim danima se očekuje da spisak bude zaključen do kraja.

VIDEO - Dama u fudbalu: Lepa voditeljka otkrila kako se našla u muškoj disciplini

Evropski šampion Real je ubedljiv i ove sezone u Evroligi, a večeras će u Pireju pokušati da zadrži perfektan skor. Kvota na Olimpijakos je 1,80, a na Real 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Olimpijakos - Real Madrid

Kvota da će Nikola Kalinić ubaciti više od 7,5 poena na gostovanju Fenerbahčea Makabiju je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za poene evroligaških košarkaša.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA