Partizan je čisto kristalan klub: Trener Dinama iz Vranja ponovo govorio o utakmici za koju je UEFA tražila da se ispita!

Radmilo Jovanović smatra da nijedan klub nije umešan u nečasne radnje

  • 4

Osim Nenada Lalatovića, koji je posle meča Dinama i Radničkog govorio o nameštanju utakmica, Crvenoj zvezdi, Partizanu, Slaviši Kokezi i Ivici Tončevu, zanimljivo izlaganje na konferenciji za medije je imao i trener Vranjanaca Radmilo Jovanović.

Nije Jovanović mnogo govorio o porazu svog tima kod kuće rezultatom 4:0, koliko o utakmici protiv Partizana koja je nedavno podigla prašinju zbog navodnih sumnjivih radnji.

Trener Dinama smatra da nijedan klub nije umešan u nečasne radnje.

- Imali smo dve pogođene stative u prvom poluvremenu, naše šanse nismo realizovali i to nam se vratilo. Radnički je bolje odigrao u drugom poluvremenu. Izvinio bih se prisutnima i pomenuo prethodnu utakmicu sa Partizanom. Partizan je čisto kristalan klub, u ništa nije umešan, kao i Dinamo. Istražni organi neka jure one koji su umešani. Mi smo danas na utakmicu izašli sa golmanom koji ima 16 godina. Toliko od mene - jasan je bio Jovanović.

Podsetimo, Etička komisija FSS pokrenula je postupak kako bi ispitali sve detalje vezane za taj meč u Humskoj. A sve zbog dopisa koji je stigao iz UEFA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA