≫ 

Prvi kiks PSŽ-a u Francuskoj! Nejmar se povredio pred dolazak u Beograd (VIDEO)

Tek u 15. kolu Lige 1, aktuelni šampion nije osvojio sva tri boda

  • 1

Fudbaleri PSŽ-a odigrali su nerešeno (2:2) protiv Bordoa u 15. kolu Lige 1 i tako su po prvi put ostali bez čitavog plena u Francuskoj.

Dva puta je aktuelni šampion vodio protiv Žirondinaca, kod kojih je čitav meč sa klupe gledao bivši igrač Zvezde Vukašin Jovanović, ali se Bordo oba puta vraćao.

Ali, to nije glavna briga za Tomasa Tuhela, već povreda Nejmara, koji je bio rovit nekoliko nedelja ranije. On je uz bolnu grimasu na licu, držeći se za butinu izašao sa terena u 57. minutu i pitanje je da li će biti u stanju da zaigra za devet dana na Marakani u 6. kolu Lige šampiona.

Upravo je Nejmar u 34. minutu postigao gol za vođstvo posle asistencije Danija Alveša, ali je Džimi Brijan u 53. minutu poravnao rezultat, posle odlične akcije Bordoa.

Mbape je u 66. minutu demonstrirao brzinu i umeće pred golom, pa je posle asistendije Drakslera vratio PSŽ-u vođstvo.

Ipak, kada je delovalo da će Parižani doći do nova tri boda, Kornelijus je u 84. minutu posle sjajnog skoka matirao Areolu za izjednačenje i prvi kiks PSŽ-a u domaćem prvenstvu.

PSŽ u narednom kolu već u sredu gostuje Strazburu, dok u subotu igra protiv Monpeljea na svom terenu. Posle toga, u utorak 11. decembra od 21.00 gostije Zvezdi na Marakani u poslednjem 6. kolu grupe C Lige šampiona, gde juri pobedu, ne bi li osigurao mesto među 16 najboljih u elitnom klupskom takmičenju.

Bordo u narednom meču igra protiv Sent Etjena na svom terenu u sredu, pa za vikend gostuje Anžeu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nervni slalom

    4. decembar 2018 | 07:22

    Opaaa, sad je pravo vreme da ih Zvezda izgazi. A Nejmar se, kao fol, povredio? A da se nisi uplašio Rajka Mitića?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA