≫ 

Milojević ni reči o PSŽ-u pred gostovanje Spartaku: Čeka nas težak posao, nema vremena za oporavak (VIDEO)

Šef stručnog štaba crveno-belih smatra da njegovu ekipu čeka težak posao na severu Vojvodine

  • 0

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održao je konferenciju za novinare pred gostovanje Spartaku iz Subotice (sreda, 16.00, Arena sport 1).

"Plavi golubovi" će ugostiti crveno-bele na svom terenu, pošto im je teren, koji je bio jedan od najgorih u ligi, konačno renoviran, te više ne moraju da igraju u Kuli, a Milojević očekuje težak posao na severu Vojvodine.

- Idemo u Suboticu i igraćemo na novom terenu. Oni dobijaju identitet i neće biti lako. Pravili su fenomenalne rezultate, izuzetno su agresivni i prava su takmičarska ekipa. U svakom slučaju, biće izuzetno teško. Naš posao je da dobre stvari držimo u kontinuitetu - rekao je Milojević, koji je pozvao navijače da u što većem broju budu na severu Vojvodine.

Vladan Milojević i Tatjana Šajković; Foto: Telegraf

- Imali smo u ponedeljak trening oporavka, a u toku današnjeg dana ćemo odlučiti ko će igrati. Nema vremena za oporavak, takav je raspored. Utakmice su veoma blizu - rekao je Milojević, koji je istakao da ekipa ne razmišlja o duelu protiv PSŽ-a, koji je na programu za nedelju dana, 11. decembra od 21.00 u poslednjem kolu C grupe Lige šampiona.

- Ne razmišljamo o PSŽ-u, imamo druge bitne utakmice pred nama - poručio je trener šampiona Srbije.

Zvezda posle vanrednog kola u sredu protiv Spartaka, za vikend dočekuje Napredak na svom terenu, pre nego što odmeri snage sa šampionom Francuske u 6. kolu grupne faze Lige šampiona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(S. Damnjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA