≫ 

Račić debitovao u Kupu Kralja: Bivši igrač Zvezde je ovo čekao 5 meseci, oduševio je navijače Valensije partijom! (VIDEO)

Dugo je čekao bivši vezista Zvezde, još od jula kada je potpisao

  • 0

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Uroš Račić, debitovao je za Valensiju protiv Ebra u Kupu kralja.

U revanšu šesnaestine finala, na Mestalji je Valensija pobedila Ebro sa 1:0 golom Bačuaija, ukupno je bilo 3:1, a Račić je igrao kao starter do 69. minuta, kada ga je zamenio Pareho.

Sudeći po komentarima Španaca na društvenim mrežama i izveštaju lokalnog portala eldesmarque.com, navijači Valensije su zadovoljni viđenim.

- Nakon potpisivanja ugovora za dva miliona evra, Račić je odigrao partiju koju je dugo čekao i koju neće zaboraviti. Okupirao je sredinu terena sa Kondogbijom, imali su dobru koordinaciju. Uz odbrambenu sigurnost Francuza, Račić je igrao sve smelije u napadu, organizovao je igru i nudio sebe kao alternativu u pasu - pišu Španci.

Inače, Račić je odigrao 12 mečeva za drugi tim Slepih miševa, dao je jedan gol, pa se nada da će uz ovaj debi sve to biti dovoljno kako bi dobio veću šansu.

Vujadin Savić: Dolazak Milunovića me ne tera iz Zvezde!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA