≫ 

Nema veze za koga navijaš, uvek malo navijaš za Zvezdu: Goran Bregović ispričao legendarnu anegdotu o večitima u Meksiku! (VIDEO)

Zanimljiva epizoda iz karijere Gorana Bregovića

  • 12

Gostujući u emisiji AmiDži šou, Goran Bregović je opisao jednu neobičnu situaciju iz svoje karijere, a koja se tiče fudbala.

Jednom prilikom, lider čuvenog benda Bijelo Dugme je gostovao u gradu na samom jugu Meksika, gde bi malo ko mogao uopšte da pomisli kako će sresti sunarodnike.

Za njega je ta epizoda bila nezaboravna, pa je ispričao ovaj put kao najupečatljiviji momenat.

- Meni je kruna kada sam došao u Meksiko u jedan grad koji se zove Oahaka. Zove me obezbeđenje i kaže da bi dva momka htela da me vide, moji sunarodnici... Rekoh, pustite ih. Dođu dva mlada momka, kažem im, kako ste se, majke ti, upoznali u Oahaki?

- Kaže, idem ja ulicom u dresu Crvene zvezde i vidim sa druge strane jednog u dresu Partizana. Nema ko drugi biti u gradu u Oahaka u Meksiku - ispričao je Bregović i izazvao smeh gledalaca, ali i reakciju voditelja Amidžića.

- Znam da si navijao za Želju, je l' tu...

- Ma nema veze  za koga navijaš, uvek malo navijaš za Zvezdu - bio je odgovor Bregovića, što možete pogledati od 1:58 snimka.

Inače, Bregović je letos bio talija fudbalerima Crvene zvezde, koji su u Salcburg na revanš otputovali avionom koji nosi njegovo ime.

VIDEO: Brega kad ode u Pariz jede kiseli kupus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    5. decembar 2018 | 00:09

    Sasvim normalan i nimalo cudan odgovor, Zvezda je institucija i najveci Srpski brend posle Novaka Djokovica!

  • SrbskiBek

    5. decembar 2018 | 11:08

    Goran i dugme su obelezili jednu epohu !! Zvezda obelezava i dan danas !!

  • Prle

    5. decembar 2018 | 01:34

    Zeljo sampion!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA