≫ 

Golovi, Hitna pomoć na terenu, penal, prečke i stative: Zvezda "overila" novi teren u Subotici, ali Milojević brine zbog Borjana (VIDEO)

Crveno-beli upisali nova tri boda u 19. kolu Superlige

  • 18

Crvena zvezda je pobedila Spartak u Subotici sa 3:1 u 19. kolu Superlige, ali će Vladan Milojević imati glavobolju jer je Milan Borjan povređen tokom drugog poluvremena, pa je vozilo Hitne pomoći moralo da ga odveze sa stadiona.

Zvezda je pobedom "otvorila" novi teren u Subotici, koji je renoviran i bio je sjajan za igru. Konačno je u Subotici mogao da se igra fudbal, pošto je taj teren bio jedan od najgorih u ligi, pa je od početka sezone Spartak domaće utakmice igrao u Kuli, dok renoviranje travnate podloge nije završeno.

Dva gola za Zvezdu dao je El Fardu Ben, dok je jedan postigao Marko Gobeljić.

Duel u Subotici imao je sve elemente zanimljive utakmice. Pogađale su se stative, prečke, videli smo stopostotne šanse, penal, a nažalost i povredu, koja nije delovala naivno sudeći po intervenciji doktora.

Pitanje je da li će Borjan biti spreman za naredne utakmice, jer Zvezda već u subotu od 19.00 na Marakani dočekuje Napredak u 20. kolu Superlige, dok već u utorak 11. decembra dočekuje PSŽ u 6. kolu LŠ.

Ben dobija čestitke saigrača za gol; Foto: MN Press

SPARTAK - CRVENA ZVEZDA 1:3

(Čečarić 90 - Gobeljić 36, Ben 40 pen, 69)

Spartak: Ostojić, Dunđerski, Ćalasan, Kerkez, Vukčević, Šimura, Glavčić. Milošević (Đenić 83), Čečarić, Čou (Torbica 65), Obradović (Lučić 77)

Crvena zvezda: Borjan (Popović 56), Gobeljić, Degenek, Hajdin, Stojković, Čaušić, Jovančić, Ben, Marin, Simić i Pavkov (Boaći 69)

Rezerve: Popović, Krstičić, Meleg, Ebisilio, Joveljić, Jevtović, Boaći

Stadion: Gradski stadion u Subotici

Sudija: Danilo Grujić

Zvezda je bolje počela meč i mogla je do vođstva već u 12. minutu, kada je El Fardu Ben pogodio stativu. Mnogi su već pomislili da je lopta u mreži, kao i jedan redar, koji je unapred počeo da slavi.

Ipak, Ben nije imao sreće, kao ni u 25. minutu, kada je pogodio prečku.

Ipak, Gobeljić je u 36. minutu pogodio posle dobre akcije Simića sa leve strane i "probio" je Plave golubove.

Samo četiri minuta kasnije, Ben je dobio priliku da sa bele tačke postigne gol i ovoga puta je uspeo. Prethodno je Pavkov oboren u kaznenom prostoru posle duela sa Ćalasanom, a sudija Danilo Grujić je pokazao na belu tačku, pa je Zvezda sa 2:0 otišla na pauzu.

Početkom drugog poluvremena došlo je do povrede Borjana, umesto koga je u igru ušao Zoran Popović, da bi Ben u 69. minutu postigao treći gol, kojim je rešio meč.

Spartak je u 90. minutu došao do počasnog gola preko Čečarića, koji je zatresao mrežu Zorana Popovića.

Trener Zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan pobedom i pohvalio je ambijent i teren u Subotici.

- Zadovoljan sam, dobro je funkcionisalo ovoga puta. Stojkoviću je ovo bila prva utakmica na štoperu, igrao je to već i na pripremama. Čestitam igračima na pruženoj partiji. Ambijent je bio fenomenalan, teren takođe - rekao je Vladan Milojević.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA