≫ 

Delije mogu da odahnu: Borjana Hitna pomoć odvezla sa stadiona, ali će biti spreman za Parižane! (VIDEO)

Golman crveno-belih povredio se na startu drugog poluvremena, što je uplašilo crveno-bele

  • 9

Milan Borjan se povredio u Subotici na utakmici Spartak - Crvena zvezda i u 55. minutu je morao da napusti teren. On se povredio posle jednog duela u kaznenom prostoru i intervenisala je lekarska ekipa.

Nakon što mu je lekarski tim Zvezde ukazao pomoć, delovalo je da će Borjan nastaviti meč, ali se ubrzo ponovo srušio i bilo je jasno da umesto njega mora da uđe u igru Zoran Popović.

Borjanu su doktori Zvezde pridržavali vrat, a zatim su ga na nosilima izneli do kola hitne pomoći, posle čega ga je vozilo odvezlo van stadiona.

Fudbaleri, stručni štab i svi navijači Zvezde zabrinuto su posmatrali čitavu situaciju, a na kraju je iz kluba potvrđeno da je sa Borjanom sve u redu - imao je vrtoglavicu, otišao je na preglede i sve će biti u redu, pa se očekuje da nastupi protiv Pari Sen Žermena u utorak. O konkretnom zdravstvenom stanju Borjana, više konkretnih informacija biće dostupno u četvrtak.

Borjan je ove sezone jedan od najboljih igrača i sigurno najbolji golman Zvezde još od Barija. Iako je na nekim utakmicama u Ligi šampiona primio veliki broj golova, i tada je bio najbolji pojedinac u redovima svoje ekipe.

Zvezda u narednom kolu za vikend u subotu od 19.00 dočekuje Napredak na Marakani, a onda 11. decembra čeka PSŽ u 6. kolu Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlade bbrs

    5. decembar 2018 | 18:07

    Izdrži Bojrane, trebaš nam protiv Psž... Uz tebe smo brate naš...

  • Даца

    5. decembar 2018 | 17:39

    Држи се Борко 💪💪💪

  • Jasmina

    5. decembar 2018 | 17:39

    Nadajmo se najboljem ishodu i brzom pivratku na teren.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA