≫ 

Minimalac Partizana u opustošenoj Humskoj: Rikardo protiv Zemuna sprečio novi kiks crno-belih! (VIDEO)

Crno-belima pripao novi meč!

  • 14

Fudbaleri Partizana pobedili su Zemunce sa 1:0 u 19. kolu Superlige!

Crvena zvezda je ubedljivo dobila subotički Spartak, Radnički Niš je slomio Voždovac sa 1:0, pa je i Partizan imao zadatak da opravda očekivanja kako ne bi previše kaskao u šampionskoj trci.

Nema Partizan pravo na mnogo kikseva, a novi je posle remija sa ekipom Mladosti sprečio u duelu sa Zemuncima, zahvaljujući dobrom momentu inspracije Rikarda.

Inače, tribine su bile opustošene, a lekciju Grobarima pružila je jedna starija gospođa od 82 godine, koja ne propušta utakmice bez obzira na sve.

Foto: MN Press

Partizan - Zemun 1:0

(Rikardo 26)

Stadion: Partizan Sudija: L. Lukić, Beograd

Partizan: Stojković, Miletić N.R, Miletić N. G, Marković, Valijente, Zdjelar, Pantić, Ivanović (od 82. Šćekić), Zakarić, Nikolić (od 71. Tošić), Gomeš

Zemun: Milošević, Toševski, Vukadinović, Živković, Azemović, Milutinović, Tomić (od 69. Kovačević), Stojković (od 59. Podunavac), Trajković, Đalović, Mrkaić

Foto: MN Press

 Već u 2. minutu je Nemanja Tomić imao lepu priliku iz slobodnog udarca, ali daleko je ovo bilo od šuta koji je opasan. Nije Tomić na nivou kakav je imao dok je igrao upravo u crno-belom...

Tražili su igrači Partizana zatim u jednoj situaciji penal, ali su pogrešili, štoper Zemuna je ramenom odigrao i vratio loptu u polje, da bi malo kasnije Ivanović iznudio slobodan udarac na ivici šesnaesterca.

Mogla je to da bude idealna prilika, ali su prekombinovali igrači crno-belih i prokockali šansu.

Foto: MN Press

U 15. minutu viđen je ples crno-belih kroz 16-erac Zemuna, Pantić se prošetao i dodao Gomešu na samom petercu, odakle mu skida udarac Milošević. Išla je lopta pod prečku, zatim u korner.

A onda, u 26. minut, Miletićev centaršut išao je u srce šesnaesterca na 12 metara od gola, Rikardo hvata volej i šalje loptu ispod ruke Miloševića! Lep gol napadača Partizana, prethodno je sa peterca Zakarić propustio lepu šansu sa peterca, glavom je samo okrznuo loptu.

Foto: MN Press

U nastavku, posle gola, pojačao se pritisak Partizana. Jednom je Trajković zaustavio Rikarda, potom je i sam Trajković imao šasnu, ali je kasnio na centaršut Živkovića. Za kraj, Zakarić je još jednu priliku prokockao, preko prečke je lopta otišla i to je bilo sve za prvih 45 minuta.

Održavao je u nastavku Partizan tempo i još jednom je mogao da postigne gol preko Rikarda, koji je ipak nespretno reagovao kada je golman previše izleteo.

Foto: MN Press

Pantić je zatim dobio žuti karton, čini se i nepotrebno, bio je jedan od najboljih pojedinaca svoje ekipe, a onda su se ekipe polako utapale u jesenje sivilo koje je viđeno i na praznim tribinama.

Počele su da se ređaju i izmene, a pred kraj je stradao Azemović u sudaru sa Danilom Pantićem, koji ga je nehotice udario laktom po licu. Nekoliko minuta je trajala pauza, ali je igra svakako bila umrtvljena i samo se čekao kraj meča.

Zemun može biti zadovoljan časnim porazom, Partizan baš i ne, igra i motivacija deluju daleko od onoga što treba da krasi crno-bele.

Sve šanse sa utakmice Partizan - Zemun

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlaja

    5. decembar 2018 | 21:22

    Negledaju oni svoj klub njih interesuje Zvezda šta radi dali namešta dali je bio neki penal ofsajd itako decenijama.

  • ...

    5. decembar 2018 | 18:51

    Svih 200 grobara na armijskom pasnjaku

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    5. decembar 2018 | 20:27

    Само један. Како сад нису дали 6?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA