≫ 

Matić dobio lepo priznanje posle derbija sa Arsenalom (FOTO)

Srbin proglašen za igrača utakmice

  • 2

Iako nije postigao gol niti asistirao, srpski fudbaler Nemanja Matić izabran je za igrača utakmice derbija Premijer lige između njegovog Mančester junajteda i Arsenala!

Junajted i Arsenal su igrali u sredu veče, a rezultat je na kraju bio 2:2. Podsetimo, Tobdžije su dva puta vodile, ali su Đavoli preko Marsijala i Lingrada vrlo brzo stizali do poravnanja.

Matić je za 90 i kusur minuta zaradio žuti karton, imao 97 dodira i 67 tačnih pasova. Takođe, tri puta je presekao opasan napad gostiju.

Matićeva nagrada Printskrin: Instagram

- Mislim da je svako iz tima zaslužio ovu nagradu - rekao je Matić posle meča u kamere BT Sporta od kojih je i dobio nagradu.

Junajted se trenutno nalazi na 8. mestu na tabeli PL i zaostaje osam bodova za tom četvrtom pozicijom koja vodi u LŠ. U sledećem kolu će igrati protiv Fulama u subotu.

>>> Kvota da će Juventus savladati Inter, uz gol Kristijana Ronalda, je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na specijalne igre za Derbi Italije.

VIDEO: Na sveopšte olakšanje incident sa makom je zaboravljen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA