≫ 

Nejmar posle Zvezde menja klub?

Spekuliše se oko odlaska Brazilca u Premijer ligu

  • 8

Zvuči pomalo čudno, ali nije nemoguće - Nejmar bi nedugo posle gostovanja u Beogradu i meča protiv Crvene zvezde mogao da napusti Pari Sen Žermen!

Pogotovo ako Sveci ne upišu pobedu na Marakani i ne plasiraju se u osminu finala Lige šampiona, za šta je ova ekipa predvođena Brazilcem i pravljena.

Sve češće spekulacije oko Nejmarovog odlaska iz Pariza, i to u Premijer ligu, podgrejali su njegovi odgovori na zvaničnom Jutjub kanalu.

Upitan od strane defanzivca Mančester Sitija Bendžamina Mendija da li će doći u PL, Nejmar je rekao:

- To je jedno od najvećih takmičenja na svetu. Verujem da bi svaki veliki igrač jednog dana trebalo da igra u PL. Nikada ne znamo šta nosi sutra.

Nejmar u duelu sa Ebisilijom iz Zvezde Foto: Tanjug/AP

Mančester junajted je definitivno prvi u redu da angažuje Nejmara, mada ne bi smeli zaboraviti novac koji poseduje Mančester Siti.

Takođe, pisalo se i da ga želi Arsenal čiji trener Unai Emeri je već radio s njim na Parku prinčeva.

Dima ima, ali videćemo da li je dovoljno za vatru. Elem, PSŽ posle Zvezde ima još dva meča u šampionatu i jedan u kupu do Nove godine, a sezonu nastavljaju 12. januara. Sa Nejmarom ili bez, videćemo.

>>> Kvota da će Juventus savladati Inter, uz gol Kristijana Ronalda, je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na specijalne igre za Derbi Italije.

VIDEO: Vujadin Savić priželjkuje najjači sastav PSŽ-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    7. decembar 2018 | 10:00

    Gobelja i Giska "ce mu zavrse karijeru"

  • Boža

    7. decembar 2018 | 11:10

    Ne ide on iz PSŽ-a zato što mu nije dobra plata. Činjenica je tada je u Barseloni bio u senci zbog Messija, a sada u PSŽ-u u senci Mbapea. U koji god klub da ode biće u senci nekog igrača, jer je "padavičar"

  • Zoran

    7. decembar 2018 | 08:43

    Nikakav igrac jednostavno padavicar po terenu da je dobar paris nebi visio dali ce proci dalje i druge ce zaviti u crno veliko ulaganje a nece im se to vratiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA