≫ 

Kosanović zbog jednog pitanja napustio konferenciju pred meč sa Zvezdom: Ne mogu da slušam gluposti, idi kući i spremaj ručak!

Iskusni strateg se ne baš lepim tonom obratio novinarki tokom konferencije

  • 12

Trener Napretka iz Kruševca Milorad Kosanović napustio je konferenciju za medije posvećenu meču koji Čarapani u subotu (19.00 časova, Arena Sport 1) igraju protiv Crvene zvezde u Beogradu!

Tako javlja Sportski žurnal koji tvrdi da je Kosanović izvređao njihovu novinarku zbog pitanja koje je postavila Enveru Alivodiću, vezisti Napretka koji je, takođe, bio na konferenciji.

Pitanje se navodno ticalo promene taktike u drugom poluvremenu protiv Proletera, a onda se navodno uključio Kosanović:

- Ne mogu da slušam gluposti, gospođa umislila da poznaje fudbal, idi kući i spremaj ručak - prenosi Žurnal i ističe da je Kosanović u tom trenutku napustio konferenciju.

Pogled na konferenciju za medije Napretka Printskrin: Youtube/TELEVIZIJA Jefimija

Inače, Kosanović je već duže vreme na ''ratnoj nozi'' sa novinarkom pomenutog lista, a pre tog incindenta na konferenciji o samom gostovanju Zvezdi je rekao:

- Idemo da odigramo tamo što bolje možemo. Imaćemo izvanredne uslove, teren je izvanredan bez obzira na vremenske prilike...Rezultat nije u prvom planu. Mi možemo da ga želimo, ali moramo da budemo realni. Isto tako smo svesni da ako budemo igrali kako mi možemo, to će biti jako lepa utakmica. Možda i neizvesna.

>>> Večeras se igra Derbi Italije u kojem je Juventus apsolutni favorit. Kvota na keca je 1,63, a na dvojku čak 5,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Juventus - Inter.

VIDEO: Mi nemamo igrače od 700 hiljada već samo one za badava, Kosanović posle remija sa Partizanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fk cz

    7. decembar 2018 | 09:21

    Kosan je...malo popustio s nervima...godine čine svoje a i neke druge stvari...ipak ne bi trebao sebi da dozvoljava ovakve stvari...javni posao radi koji je podložan i kritikama i pohvalama i komentarima...svestan je i on toga ali...preteruje počesto on u izjavama...a nije on izmislio fudbalsku igru niti je „doktorirao“ istu da bi ovoliku nadmenost sebi dopustio...

  • Jovan

    7. decembar 2018 | 09:36

    Sta je doticni trener osvojio i koji je uspeh postigao pa da moze da kaze nekome da ode da kuva rucak, ta novinarka bi bila uspesniji trener od njega to mogu da potpisem.

  • Sale

    7. decembar 2018 | 11:27

    Pre mesec dana rekao da Zvezda ima pomoc sudija sada kaze nije realno da imaju dobar rezultat jer je Zvezda mnogo jaka(neka se odluci sta je istina) inace nista nemam protiv Napredka ali treba im dati 5,6 komada bas zbog Kosana koji nas stalno pljuje !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA