Kako izgledaju tiketi Borjana i Kralja? Legenda Partizana i golman Zvezde humanitarno tipuju u Meridianu

Legendarni golman Partizana i sadašnji čuvar mreže Crvene zvezde iskoristili su malo slobodnog vremena za sastavljanje tiketa

  • 8

Nadamo se dobitnih, jer će nagrade biti prosleđene u humanitarne svrhe. Kladionica Meridian i njih dvojica već su izabrali kome će biti prosleđen dobitak.

Dvojica golmana su sastavili svoje tikete za predstojeći vikend. Milan Borjan je odlučio da eventualni dobitak sa svog tiketa bude potrošen na kupovinu novogodišnjih paketića za decu iz Zvečanske, dok će Ivica Kralj novac preusmeriti organizaciji NURDOR.

A njihovi tiketi ni po čemu nisu slični. Milan Borjan je odlučio da odigra današnje parove dok se Ivica Kralj opredelio za utakmice koje će se igrati narednih dana. Pomešali su različite lige, od Turske preko Italije sve do Nemačke i Španije.

Milan Borjan je karijeru počeo u rodnom Kninu a nastavio u Beogradu. Branio je u Argentini, Turskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Poljskoj i uvek kupovao publiku. Reprezentativac je Kanade a ove sezone u Ligi šampiona ima najviše odbrana!

Na svoj tiket je stavio sledeće parove:

Alanja – Bešiktaš G2+

Mićiland – Odense PP2+

Juventus – Inter X2

Beveren – Klub Briž 2-2&2+

Foto: Promo

Ukoliko biste hteli da ovakav tiket odigrate u kladionici Meridian, dobićete kvotu 25! Fantastično zvuči, a uopšte nije nerealno. Morate verovati čoveku sa ovoliko fudbalskog iskustva, posebno kada sastavlja tiket u humanitarne svrhe.

Ivica Kralj je karijeru završio u Slovačkoj a branio je i u Rusiji, Holandiji i Portugalu. Bio je reprezentativac Jugoslavije i na velikim takmičenjima pa ćemo poslušati i njegov predlog. On je odigrao mnogo sigurnije i držao se sigurica.

Na svoj tiket je bivši golman stavio:

Bornmut – Liverpul 2

Lester – Totenhem 3+

Šalke – Borusija Dortmund 3+

Valensija – Sevilja 3+

Sastavite ovakav tiket i kladionica Meridian će vam ponuditi kvotu 9.54! Iskustvo govori iz čoveka koji je igračku karijeru završio pre desetak godina. Od tada se preselio u direktorsku fotelju pa nam liči da će ovaj tiket biti još jedan od njegovih uspešnih poduhvata.

Oba golmana su na raspolaganju imala po 10.000 dinara za sastavljanje tiketa, pa će pored kvota i ulog odrediti dobitak. Tiket Milana Borjana u ovom trenutku vredi 250.194 dinara, dok će Ivica Kralj osvojiti tačno 95.441 dinar ukoliko pogodi sve parove!

Kladionica Meridian, jedne golmanske rukavice crvene boje i jedne golmanske rukavice crne boje. Razlog za ovo druženje na jednom od uplatnih mesta je bio humanitaran, ali je možda istovremeno i najjava neke veće saradnje. Da li će možda Borjan preći u Mačvu?

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA