≫ 

PSŽ udario na Lekip pred gostovanje Zvezdi!

Šampion Francuske pozvao na duel urednike sportskog lista

  • 3

Francuski sportski list L'ekip, koji je posle meča u Ligi šampiona između PSŽ-a i Crvene zvezde podigao buru pisanjem da je neko pokušao da namesti meč i da uplati 5 miliona evra na poraz šampiona Srbije od pet razlike, ponovo se udario po PSŽ-u.

Lekip je u petak pisao a PSŽ zbog kršenja finansijskog fer pleja mora da proda Nejmara i Kilijana Embapea, dve glavne zvezde tima, a sada je PSŽ uzvratio udarac zvaničnim saopštenjem.

- Klub poriče glasine o kojima se piše. Tvrdnje su potpuno pogrešne i smešne. Postaje upitno kojim se motivima vodi L'Ekip kada piše o Pari Sen Žermenu. U poslednje vreme širi isključivo negativnu energiju na štetu kluba. Suočen s dezinformacijama, kojima L'Ekip ciklično orkestrira sa svrhom potkopavanja, Pari Sen Žermen u dobroj veri poziva na dijalog - istaknuto je u saopštenju francuskog kluba.

PSŽ je već početkom godine bio pod istragom zbog kršenja finansijskog fer-pleja, ali je utvrđeno da nije prekršio teške propise, i da je bio na granici dozvoljenog minusa, ali je ubrzo pokrenuta nova istraga, čiji rezultati još nisu poznati.

Prema pisanju L'Ekipa, PSŽ čeka drastičnu kaznu, jer je u poslednje dvije godine bio u minusu 84 miliona evra u preti mu jednogodišnje izbacivanje iz evropskih takmičenja.

PSŽ u utorak 11. decembra od 21.00 igra protiv Crvene zvezde na Marakani meč 6. kola grupe C Lige šampiona. Pobeda mu je neophodna da obezbedi plasman u nokaut fazu, dok remi i poraz otvaraju mogućnost Napoliju i Liverpulu da se domognu osmine finala.

VIDEO: Pavkov odgovorio navijačima Zvezde koji žele tri gola protiv PSŽ-a

Ovo je zasad sezona iz snova za Dortmund, a bila bi još bolja kad bi posle nekoliko godina uspeo da kao gost savlada lokalnog rivala Šalke. Kvota na dvojku je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šalke - Dortmund.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    8. decembar 2018 | 10:44

    Нама одговара да се препиру између себе. Уколико буде и време лоше, хладно, киша, уз најбоље навијаче, уопште им не би било лако победити. Кад би нам се мало вратило за овакав жреб, па да се мало поклопе коцкице и у нашу корист, нашој радости и гробарском плачу не би било краја. А заслужено би била и наша радост, и њихова још већа туга...

  • Strasno

    8. decembar 2018 | 10:44

    Pa kad vas dobijemo bice da je namesteno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA