≫ 

Ševčenko: Jedva čekam da dođem na Marakanu! Ne znam da li će Matić igrati za Srbiju, ali znam da moj brat Bane neće!

Selektor Ukrajine smatra da Srbija ima dobre igrače i da će biti teško u duelima protiv nje u kvalifikacijama za EURO 2020. godine

  • 5

Selektor Ukrajine Andrij Ševčenko, dao je intervju za Srpski telegraf, u kome je istakao da se raduje duelu protiv Srbije, i da bi voleo da to bude na Marakani, gde kao igrač nikada nije zaigrao.

- Tačno je, nikad nisam igrao na Marakani. Videćemo, ne znam gde će FSS odlučiti da igra protiv nas. Možda ću doći kao trener tu. Znam da je veoma specifična atmosfera, čuo sam od prijatelja. Jedva čekam da dođem. Neverovatno je zaista da nikad nisam bio na tom stadionu.

On je rekao da Srbija ima dobre igrače i da će biti teško u tom duelu, a ističe i da je u dobrim odnosima sa bivšim kapitenom Branislavom Ivanovićem, koga selektor Mladen Krstajić više ne zove u reprezentaciju.

- Srbija ima dobre igrače, ali ima ih i Ukrajina. Igrao sam sa mnogo dobrih prijatelja iz Srbije. Branislav Ivanović, pa Nemanja Matić, koji i dalje igra za reprezentaciju. Videćemo, u stvari šta je Matić odlučio, da li će da ostane  da igra za reprezentaciju.

- Znam da Bane neće igrati. Nismo pričali o tome. To je njegova odluka. On je veliki igrač, i moj veliki prijatelj. Uvek ću ga nositi u srcu. Imam fenomenalan odnos sa njim i sa njegovom porodicom. Kao brat mi je - rekao je Ševčenko.

Podsetimo, Srbija je u grupi B, kvalifikacija za EURO sa Portugalijom, Litvanijom i Luksemburgom. Dve najbolje plasirane ekipe igraće na Evropskom prvenstvu, dok Srbija ima i rezervnu opciju, u vidu baraža zbog pobede u grupi Lige nacija.

VIDEO: Pogledajte kako izgleda atmosfera na Marakani kada je krcata!

Mančester Junajted tone sve dublje, a danas mu u goste dolazi fenjeraš Fulam. Kec nosi kvotu 1,38, ali kako igra Murinjov tim možda treba razmisliti o duploj šansi X2 s kvotom 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Fulam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    8. decembar 2018 | 11:06

    Igrao bi Bane, ali su ga odstranili kao stetnog. Izdao ga Kolarov i neznalica Krstajic. Za coveka zainteresovana Barselona, a kod praznoglavca nema mesta u reprezentaciji.

  • gotivimte

    8. decembar 2018 | 11:15

    al SLAVA RUSIJI

  • kroka

    8. decembar 2018 | 12:41

    Nemoj da brines za atmosferu. Bice pakleno pred 2500 fanatika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA