≫ 

Madre mia, kakva DVA gola Mesija iz "slobodnjaka"! Fudbalski svet se poklonio Argentincu za remek dela u derbiju Katalonije (VIDEO)

As Barselone može sve, ovo je njegov odgovor na peto mesto u izboru za najboljeg igrača sveta, šta je sve radio igračima Espanjola, to je za kratkometražni film

  • 13

Lionel Mesi "načeo" je mrežu Espanjola golčinom, domaće su u derbiju Katalonije dotukli Dembele i Suarez, a onda je Argentinac, još jednom magijom iz "slobodnjaka", stavio tačku na svoje najblistavije ovosezonsko izdanje.

Espanjol - Barselona 0:4!

Mesi je sa dva genijalna gola na najbolji način odgovorio na diskutabilan izbor igrača godine u organizaciji "Frans fudbala", gde je završio tek na petom mestu.

Krenulo je u 17. minutu...

Savršeno je Argentinac izveo slobodan udarac sa dvadesetak metara, prebacio "živi zid" i pogodio sam ćošak Lopezovog gola, za vođstvo Barse u komšiluku.

Uspeo je iskusni čuvar mreže da stigne do lopte, ipak samo da je zakači i time ulepša sasvim sigurno najatraktivniji momenat ovog kola.

Pogledajte majstoriju čudesnog Argentinca.

Foto: Tanjug/Ap

Inače, Mesi je ovim golom postao prvi igrač u istoriji španskog fudbala koji je u 13 uzastopnih sezona postigao više od deset golova. Ovaj mu je bio deseti.

Između dva gola Mesija, Dembele se, uz asistenciju Argentinca upisao takođe na efektan način, a onda je i Suarez, uz mnogo sreće, pogodio za ubedljivih 3:0 na poluvremenu.

I onda, za potvrdu trijumfa, ponovo on! Njegovo fudbalsko veličanstvo Mesi.

Sa leve strane je bio slobodan udarac, Lopez na crti, i ponovo isti ishod - magija! Savršen udarac Argentinca, koji je loptu prebacio preko igrača u "zidu", i smestio je u gornji desni ćošak.

Primera, 15. kolo:

Petak

Leganes - Hetafe 1:1

(Nijom 64 - Kabrera 39)

Subota

Atletiko Madrid – Alaves 3:0

(Kalinić 25, Grizman 82, Rodri 88)

Valensija - Sevilja 1:1

(Dijakabi 90+2 - Sarabija 55)

Viljareal - Selta 2:3

(Baka 83, 87 - Mendez 44, Jokuslu 49, Gomez 51)

Espanjol - Barselona 0:4

(Mesi 17, 65, Dembele 26, Suarez 45)

Nedelja

Eibar - Levante 12:00

Ueska - Real Madrid 16:15

Sosijedad - Valjadolid 18:30

Betis - Rajo Valjekano 20:45

Ponedeljak

Bilbao - Đirona 21:00

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA