Mirković otkrio zašto je neposredno pre meča odlučio da Stojković ne brani za Partizan!

Kao što se i pretpostavilo, iskusni čuvar mreže se požalio na povredu

  • 1

Trener Partizana Zoran Mirković, odmah posle pobede nad Radom, obrazložio je novinarima zašto je Vladimir Stojković ''sklonjen sa gola'' neposredno pre početka utakmice na Banjici.

Podsetimo, Stojković je u sastavu bio upisan kao prvi golman, ali je na travu istrčao rezervni čuvar mreže Filip Kljajić.

- Stojković je osetio bol u kolenu, nismo hteli da rizikujemo. Otuda sam rešio da ga zamenim i da na gol stane Kljajić - rekao je Mirković i dodao:

- Odigrali smo dobru utakmicu i zasluženo smo pobedili. Postigli smo rano prvi, a potom i drugi gol, mislim da se u tom momentu utakmica i prelomila. Dosta dobro smo igrali, sem možda u poslednjih desetak minuta u prvom poluvremenu. Čestitao bih kolegi Stevanoviću i igračima Rada na fer i korektnoj borbi i poželeo im sve najbolje u nastavku sezone. Uvek je lepo vratiti se na Banjicu. Rad mi je dosta pomogao i u afirmaciji kao igrača, a na kraju sam postao i bolji čovek zato što sam bio ovde.

Crno-beli su na Banjici slavili rezultatom 3:0, uz dva gola Rikarda Gomeša. Pomenimo i to da je pre meča viđena tuča navijača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    9. decembar 2018 | 23:40

    Cuva ga za ligu sampiona protiv nikad jaceg Reala? Jel?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA