≫ 

Zvezda nema navijače, već fanatike: Le Talek zemljacima objasnio šta ih čeka na Marakani!

Francuski fudbaler, koji je igrao u Zvezdi pokušao je da pripremi medije i fudbalere PSŽ-a na to šta ih čeka

  • 1

Francuski mediji su znali da će im zemljak Damijan Le Talek objasniti sve što ih zanima u vezi Crvene zvezde i Marakane. On je sa uspehom dve i po godine nosio dres sa Zvezdinim grbom, pokušao je da dočara ambijent koji čeka PSŽ.

- Stadion Crvene zvezde je izuzetan. Reč je o starom zdanju koje unutra ne izgleda staro – rekao je Le Talek. – Neverovatno je. Ima dovoljno sedećih mesta, ali niko ne želi da sedi, svi pevaju i skaču. To je jedinstveno iskustvo. Možda nešto slično postoji samo u Turskoj.

Navijači Zvezde na meču sa Liverpulom Foto: Marko Jovanović

Navijači pale vatromete, baklje, dimne bombe. Toga, međutim, neće biti na evropskim mečevima. Parižani će biti iznenađeni prizorom - kaže Francuz i dodaje:

Čuveni tunel Marakane Foto Telegraf

- Stadion je malo renoviran, tunel koji ide ispod stadiona je okrečen. Kada sam došao, na zidu je bilo mnogo grafita. Suparničkim timovima uopšte nije prijatno u takvom okruženju. U tunelu redovno stoje i policajci. Biće zabavno igračima PSŽ-a. Navijači su blizu terena. Sreća, pa postoji atletska staza. Inače, bilo bi baš vrelo. Zvezda nema navijače, već fanatike. Prave neprijateljsku atmosferu, daleko je to iznad nivoa Parka prinčeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA