≫ 

Hrvati će poludeti kada čuju kako je Ibrahimović prokomentarisao Modrićevu Zlatnu loptu!

Neće biti svejedno ni Kristijanu Ronaldu

  • 7

Mnogi u svetu fudbala i dalje polemišu o tome da li je ispravna odluka da se Zlatna lopta dodeli Luki Modriću, a mišljenje o tome dao je i Zlatan Ibrahimović, koji je takođe osporio to što je priznanje dospelo u ruke Hrvata.

On je aludirao na to da je ključni čovek zapravo Florentino Perez i da je zapravo on uticao na to da priznanje pripadne kapitenu "Kockastih", kome su glavni konkurenti bili Kristijano Ronaldo i Antoan Grizman.

Ronaldo je imao bolji individualni učinak od Modrića, a Grizman je postao prvak sveta, sa bitnim ulogama u odlučujućim utakmicama u Rusiji, a takođe je na klupskom nivou osvojio Ligu Evrope i Superkup Evrope sa Atletiko Madridom.

Zbog toga Ibrahimović smatra da je Florentino Perez čovek iz senke koji je odlučio kome će pripasti Zlatna lopta. Ne samo ove, već i prethodnih godina, kada je Kristijano Ronaldo bio u dobrim odnosima sa njim.

- Sada znamo da je Florentino Perez bio taj koji se takmičio sa Leom Mesije za Zlatnu loptu, a ne Ronaldo - rekao je Ibrahimović, aludirajući i na to da ih Ronaldo nije zaslužio ni u prošlosti, naročito kada je Mesi imao i bolje brojke od njega.

VIDEO: Šta je Zlatan Ibrahimović imao da poruči Dekiju Stankoviću na srpskom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duci

    10. decembar 2018 | 12:24

    Sto posto u pravu niko mi ne moze reci da je Modric bio bolji od Grizmana u 2018

  • Brada

    10. decembar 2018 | 12:09

    Gola istina...modric cista prevara, dizu mu cenu, profit svima...

  • Putin R.S

    10. decembar 2018 | 12:39

    Ibrakadabra je 1000% u pravu. Nabedjeni fudbaler.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA