≫ 

Milojević odlučio - ovo je sastav Zvezde za meč protiv PSŽ-a!

Strateg crveno-belih je imao samo jednu dilemu, ali je i ona otklonjena

  • 42
Milojević na meču protiv LIverpula Foto: Marko Jovanović

Za razliku od prethodnog meča protiv Napolija, kada je imao velikih problema da sastavi tim zbog povreda, trener Crvene zvezde Vladan Milojević je pred utakmicu Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena (utorak 21.00 čas, Arena Sport 1) bio u mnogo boljoj situaciji prilikom odabira startnih 11.

To je i sam otkrio na konferenciji za medije, ali je dodao i to da još nije siguran ko će se naći na terenu od prvog minuta zbog činjenice da su pojedinci roviti i prehlađeni. Međutim, poslednji trening je otklonio dileme oko startne postave.

Jedno je sigurno - Milojević će za poslednji meč grupne faze LŠ biti lišen pomoći sjajnog veziste Nenada Krstičića koji je u Napulju zaradio suspenziju. S druge strane, može da ga raduje oporavak Vujadina Savića i Slavoljuba Srnića. Ali ne toliko da ih ''baci u vatru'' od prvog minuta.

Milan Borjan će biti na golu, to je sigurno! Standardni čuvar mreže je propustio meč sa Napretkom iz predostrožnosti, jer je dobio udarac tokom gostovanja u Subotici kada je sredinom drugog poluvremena izašao sa terena.

Borjan na meču protiv Liverpula Foto: Marko Jovanović

Filip Stojković i Milan Rodić će biti standardni bekovi crveno-belih, dok će Miloš Degenek i Srđan Babić biti ti centralni defanzivci. Ni Babić nije igrao prethodna dva meča zbog lakših problema sa povredom, ali se u međuvremenu oporavio.

Kao i pomenuti Savić, ali je kapiten propustio sve utakmice od Liverpula i tek je u nedelju krenuo sa normalnim treninzima. To samo znači da će biti na klupi za rezervne igrače.

Branko Jovičić će zauzeti Krstičićevo mesto u veznom redu, a pored njega će dejstvovati Dušan Jovančić. Imaće Milojević ''slatke muke'' na poziciji polušpica, pre svega zbog činjenice da su i Lorenco Ebisilio i Veljko Simić u sjajnoj formi.

Međutim, prema nezvaničnim saznanjima Telegrafa, Veljko Simić je taj koji će istrčati od prvog minuta. To znači da će Marin u sredinu, a strelac jednog gola protiv Napretka na levu stranu. Baš kao i protiv Napolija kada je, pri rezultatu 1:0 za domaćina, imao sjajnu šansu za izjednačenje.

- Može da se kaže da bi trebalo da se iskupim. Voleo bih da dam gol u tako velikim utakmicama. Ako mi se ukaže šansa, gledaću da budem koncentrisan i rešim to u našu korist - rekao je Simić.

Sastav Zvezde za PSŽ Foto: Telegraf

Nasuprot njemu, na desnoj strani, dejstvovaće El Fardu Ben koji je na konferenciji istakao da Zvezda sme da se nada pobedi.  Koliko se od Bena očekuje da bude strelac, tokliko i da asistira najisturenijem napadaču - Milanu Pavkovu!

Pavkov je u nedavnom razgovoru za Telegraf priznao da je spreman za svih 90 minuta, dok je Ričmond Boaći i dalje rovit. Odigrao je nekih 15-ak minuta protiv Napretka, pokazao da je povreda prošlost, ali napadač iz Gane nije spreman za više od pola sata. Pogotovo u ovakvoj zahtevnoj utakmici kao što su ove u LŠ.

Dakle, postava Zvezde pred poslednji meč u grupnoj fazi izgledaće ovako: Borjan - Stojković, Degenek, Babić, Rodić - Jovičić, Jovančić - Ben, Marin, Simić - Pavkov!

VIDEO: Poslednji trening Zvezde pred PSŽ, Borjan spreman za Nejmara i društvo

VIDEO: Ako je suditi po njegovim potezima, Zvezdin trener je miran pred PSŽ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    10. decembar 2018 | 22:01

    NAPRED ZVEZDO SAMO HRABRO... PA ŠTA BUDE...!!! OVI ŠTO SE NADAJU DA ZVEZDA PRIMI PET GOLOVA... VEROVATNO JOŠ SANJAJU FLJARMUTARI... MAKABI PETAH TIKVA... KROACIJA OSIGURANJE...!!! KLASA JE KLASA...!!!

  • Petar

    10. decembar 2018 | 21:21

    Daj bre Ebisilia više da se nadigravamo pa sta bude bude. Ionako nemamo sta da izgubimo

  • Grobar

    10. decembar 2018 | 20:53

    Zgromi te ih zvezdo srpska .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA