Vodič za TV prenos meča Zvezda - PSŽ: Ko je komentator i koji heroj Delija je stručni konsultant? Ludilo počinje od 16 časova!

Kamere Arene pratiće i utakmicu omladinaca crveno-belih, kojom će i početi osmočasovni program

  • 0

Utisci nakon utakmice Superklasika između Boke Juniors i River Plate se još nisu slegli, a na Televiziji Arena sport sledi novi spektakl.

U utorak 11. decembra centralni sportski događaj u ovom delu Evrope svakako je meč šestog kola Lige šampiona u kome se sastaju Crvena zvezda i Pari Sen Žermen.

Početak susreta zakazan je za 21 čas. Kao i za meč sa Liverpulom koji je igran na stadionu „Rajko Mitić“ i ovoga puta TV Arena sport potrudila se da kvalitetnim programom „prekrati“ vreme do početka utakmice, koju sa nestrpljenjem očekuje veliki broj ljubitelja fudbala.

Kamere Arena sporta već u 16 časova biće na stadionu Čukaričkog odakle će prenositi utakmicu mladih timova srpskog i francuskog šampiona. Tim Bratislava Živkovića pokušaće da zabeleži prvu pobedu u grupnoj fazi i na taj način trijumfalno se oprosti od najkvalitetnijeg evropskog takmičenja.

Dejan Joveljić u duelu sa omladincima Napolija; Foto: MN Press

Po završetku ovog meča sledi studio čiji domaćin će biti Miloš Milićević. Njegovi gosti Slobodan Bobe Pavković, Ivan Vukomanovic i Bojan Đorđić izneće svoja očekivanja pred jednu od najvećih utakmica u novijoj eri srpskog fudbala.

Postoji velika verovatnoća da se u studiju na najvećem srpskom stadionu, pored pomenute trojke, pojavi još neko od legendi, odnosno bivših fudbalera crveno-belih.

Bojan Đorđić u dresu Crvene zvezde; Foto: MN Press

Nezvanično je najavljeno da će utakmici u Ljutice Bogdana prisustvovati i najbolji srpski teniser Novak Đoković.

Takođe pre, za vreme i nakon utakmice, sa najzanimljivijih „punktova“, ispred svlačionice, tribina, tunela... uživo će se uključivati reporteri Arena sporta, Ognjen Drašković i Jovana Guzijan.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jovana Guzijan Arena Sport ⚽️📸 (@jovana_guzijan) on

U okviru studijskog programa takođe možete pogledati intervjue koje je ekipa Arena televizije uradila sa Tomasom Tuhelom i Kilijanom Mbapeom. Svoja očekivanja izneli su i predstavnici najtrofejnijeg srpskog kluba.

Za komentarisanje utakmice zadužen je Nenad Milovanović.

VIDEO: Doček fudbalera PSŽ-a na aerodromu "Nikola Tesla", Nejmar oduševio srpske klince i jednu navijačicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA