≫ 

Jirgen Klop: Od Zvezde ima nekoliko boljih timova u Premijerligi!

Menadžer Liverpula Jirgen Klop pred duel sa Napolijem govorio i o Crvenoj zvezdi

  • 6

Fudbalere Liverpula očekuje meč 6. kola grupe C Lige šampiona u kojem moraju da savladaju Napoli ako žele prolaz u dalju fazu takmičenja. 

Na putu ka osmini finala ekipi Jirgena Klopa "konce je pomrsila" Crvena zvezda pobedom od 2:0 u Beogradu, pa Nemac sada mora "na sve ili ništa" protiv viceprvaka Italije.

Tako je novinare, pred meč sa Napolijem, zanimalo da li je teže sačuvati mrežu u Premijer ligi ili Ligi šampiona.

- Ako sada kažem da je to kvalitet Lige šampiona, to je samo polovina istine. Mislim da u Premijer ligi ima nekoliko timova koji su jači od, na primer, uz moje dužno poštovanje, Crvene zvezde. Postigli su dva gola protiv nas, zaslužili su ih to veče. Tako da je to do takmičenja. Uvek se trudimo da se branimo na najbolji mogući način, ali kvalitet protivničkog sastava ne sme da se ignoriše. 

VIDEO: Klop: Nisam očekivao dva gola Pavkova. Atmosfera? Fudbalska, ali moglo je da se igra

- Ako se setite utakmice koje je Napoli odigrao protiv nas, bilo je potpuno suprotno od briljantnog sa naše strane, ali su oni nastavili da napadaju i želeli pobedu do poslednje sekunde. Remi im nije bio u mislima, želeli su da pobede. Možda bi u nekoj drugoj utakmici, neki drugi tim prihvatio remi, ali oni nisu. Sve je do kvaliteta protivnika, to je sigurno. 

Klop je istakao da su crveno-beli bili značajan faktor za grupu C, iako na samom početku ovosezonskog takmičenja nije delovalo tako.

- Moramo biti srećni zbog šansi koje i dalje imamo. Ako vam neko da šansu, na vama je da je iskoristite, to je upravo ono što ćemo pokušati da učinimo. Sa te strane gledišta je sve dobro. Čak je i Crvena zvezda igrala drugačiju ulogu u grupi nego što je verovatno veliki broj ljudi očekivao – bili su veoma dobri. To je grupa, tako stoje stvari, imamo šansu i uradićemo sve da je iskoristimo", zaključio je Klop.

VIDEO: Klop o srpskim psovkama koje je naučio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Www

    10. decembar 2018 | 17:29

    Mozda mancester a vi ostali ste boranija...

  • Boske100

    10. decembar 2018 | 18:16

    Hvala Jirgin-e, malo si pretjerao, al' hvala 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪

  • Loka

    10. decembar 2018 | 18:44

    Ima bokjih od Zvezde u Premijer ligi? Ima, 30 boljih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA