Problem za Partizan: Marko Janković mora na operaciju!

Operativni zahvat će najverovatnije biti izvršen u Minhenu, kod čuvene doktorke Urlike Mušavek, specijaliste za povrede trbušnog zida

  • 3

Još pre prvenstvenog meča sa Mladošću iz Lučana Partizan je ostao bez Marka Jankovića, ali se čekala konačna dijagnoza, kako bi se utvrdio način lečenja veziste, koji je tokom jeseni bio jedan od najboljih fudbalera crno-belih.

Mirovanje i vežbe su, nažalost, samo odložili problem, pa je posle konsultacija odlučeno da crnogorski reprezentativac ipak mora na operaciju trbušnog zida, koji mu je duži vremenski period stvarao problem.

Iz Humske će biti poslat zahtev u čuvenu kliniku u Minhenu, gde bi zahvat trebalo da izvrši doktorka Urlike Mušavek, koja važi za jednog od najboljih svetskih stručnjaka, specijalnistu za povrede trbušnog zida i prepona.

- Nažalost, istina je, moram na operaciju, ne može drugačije dase reši problem sa trbuhom. Imam otvorene kanale na preponama i upalu pubične kosti, što će se rešiti ugradnjom “mrežice” - kaže Marko Janković za Telegraf.

- Dugo već vučem tu povredu, nekada sam igrao pod bolovima, nekada pod terapijom, ali sam neposredno pre utakmice sa Mladošću iz Lučana osetio da ne mogu više, bol je postao prilično nepodnošljiv. Žao mi je što sam čekao i minulih 20 dana, trebalo je odmah da se opredelim za hiruški zahvat. Ali, dobro, verujem da neću dugo pauzirati, jer je i takmičenje pri kraju, pa ću taman iskoristiti pauzu da rešim problem trajno i vratim se na teren do kraja januara – optimista je Janković.

Prema nekim prognozama, Jankovića posle operacije čeka pauza između šest i sedam nedelja.

Crno-beli ubedljivi na Banjici - kako je Partizan došao do 3:0

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA