Oglasio se Francuz koji je napustio konferenciju crveno-belih: Srbija koči istragu o meču PSŽ - Zvezda!

Nova bura posle konferencije

  • 8

Kako prenosi francuski Mond, istraga povodom insinuacija da je bilo "nečasnih radnji" na meču Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u Ligi šampiona stigla je do "mrtve tačke" zbog Srbije.

Prošla su već dva meseca od priče francuskog Lekipa, koji je tvrdio da je "neimenovani visoki funkcioner Crvene zvezde uplatio pet miliona evra na pobedu Parižana sa pet i više golova razlike", a nakon toga se alarmirala UEFA .

Pokrenuta je istraga, a Mond piše da je sve zakočeno zbog Srbije. Takođe, navodi se da postoji mogućnost prekida jer se nije pojavilo ništa osim "nedokazanih informacija i rezultata fudbalske utakmice".

Izveštaj se očekuje tek početkom 2019. godine, a "Mond" tvrdi da "postoji opstrukcija koja dolazi iz Srbije". Navodno, srpske vlasti nisu sarađivale na adekvatan način, iako je to najavljeno.

- Bez učešća Srbije, istraga će teći bez te pomoći. Poslat je zahtev preko Evropola, ali nije bilo odgovora - navodi se u tekstu, citirao se i predsednik Srbije.

- Uradićemo naš posao. Naši nadležni organi će potpuno sarađivati sa Interpolom i francuskom policijom - rekao je tada predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Inače, tekst se pojavio posle neprijatne situacije na Marakani, novinar "Monda" je na konferenciji za medije pitao Vladana Milojevića da prokomentariše istragu, ali nije dobio odgovor, zbog čega je ustao i otišao. Upravo taj novinar je i potpisao tekst na portalu Monda.

Francuski novinar napustio konferenciju jer nije dobio odgovor Milojevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    10. decembar 2018 | 20:27

    Ma ispade Srbija jaca od uefe, cije, bije, vatikana, evrope. Da nije ovakvih likova ne bih ni znao koja smo sila!

  • Ноле

    10. decembar 2018 | 20:17

    Наравно да је тако ! Јер да имате и један доказ већ би нас одавно лифровали из европе.А,и Псж би морао да лети што је много тежи случај.Пошто није познато да је један тим икада сам наместио утакмицу.Само то ће неко дебело Звезди да плати

  • zr

    10. decembar 2018 | 20:29

    Nije svestan da ima posla sa terzom profesionalcem i ekipom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA