≫ 

Palo pomirenje uz ručak i žestinu! Kosanović uputio veliko izvinjenje novinarki koju je uvredio (FOTO)

Zakopane su ratne sekire

  • 7

Trener FK Napredak Kruševac Milorad Kosanović napravio je skandal prošle nedelje, kada je omalovažio novinarku Žurnala Sanju Milutinović, kojoj je uputio zvanično izvinjenje.

On joj je na jednoj konferenciji poručio "Idi kući, kuvaj ručak" i demonstrativno napustio salu, a novinarka je u svom tekstu napisala i da je tom prilikom rekao "Ne mogu da slušam gluposti, umislila gospođa da poznaje fudbal".

Čaki u razgovoru za Telegraf, Kosanović je ostao pri svojim stavovima, a novinarka je najavila tužbu.

- Razmišljam da podnesem tužbu, jer je u pitanju klasična polna diskriminacija, pres sala Napretka je i moje radno mesto, tako da je u pitanju i mobing. Konsultovaću se sa advokatom i posle toga ćemo odlučiti - bila je njena poruka, posle čega je ipak palo pomirenje.

Tim povodom, prenosimo saopštenje sa sajta Napretka u celosti.

- Izražavam najiskrenije žaljenje zbog incidenta koji se desio na konferenciji za novinare Fudbalskog kluba Napredak, održanoj u četvrtak 6.decembra, kada sam u afektu, nesmotrenim izborom reči , uvredio dopisnicu Žurnala Sanju Milutinović.

Prema ženama se uvek odnosim sa poštovanjem i pažnjom,pre svega kao sin, suprug i otac ženskog deteta. Kao profesionalac nikada nisam bio mizogen, što pokazuje i moj postupak na pomenutoj konferenciji za novinare, kada sam PR menadžerku Fudbalskog kluba Napredak pitao da li mogu da napustim konferenciju za novinare.

Još jednom se izvinjavam svima koji su moje reči shvatili kao uvredu na rodnoj osnovi.

Rad Milutinovićeve cenim, iako smo u ličnom sukobu već izvestan vremenski period. Izvinjavam se i svim navijačima Fudbalskog kluba Napredak koje je moja izjava o kuvanju ručka uvredila.

VIDEO: Francuski novinar napustio konferenciju jer nije dobio odgovor Milojevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    11. decembar 2018 | 06:21

    Posteno i korektno,lako je uvrediti ali smekerski je priznati gresku i izviniti se,a jos smekerskije prihvatiti izvinjenje, ljudi smo i gresimo,bravo za oboje

  • Mile ore,`al duboko

    11. decembar 2018 | 03:24

    Milorade,svaka ti je ko Njegoseva!

  • Tisljer 036

    11. decembar 2018 | 07:31

    Pao po koji vinjak... al dobro sad. Kupus i pečenje slatko pomirenje....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA