≫ 

Astori nije morao da umre: Lekari krivi za smrt kapitena Fjorentine!

Posle obavljenih pregleda doktori su morali da reaguju, pišu mediji u Italiji

  • 0

Nekadašnji kapiten Fjorentine Davide Astori nije umro prirodnom smrću, a tužilaštvo Italije je, navodno, pred pokretanjem optužnice protiv dvojice lekara koji su odgovorni za smrt italijanskog fudbalera.

Kako prenose mediji u Italiji doktori, jedan iz Firence i drugi iz Kaljarija, nemarno su radili svoj posao, a kako se navodi, Astorijeva smrt, možda je mogla biti sprečena.

Činjenica je da je Astori bio na pregledu tokom 2016. i 2017. godine, i da su oba puta su nađene mane na njegovom srcu, zbog kojih su pomenuti lekari morali da zabrane Astoriju bavljenje fudbalom.

Od ranije je bilo poznato da je Astori imao "tahiaritmiju", zbog koje je njegovo srce ubrzano kucalo, dok na kraju nije stalo.

Da podsetimo, Davide Astori je preminuo 4. marta 2018. godine, u 32. godini života. Pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Udinama, na dan kada je Fiorentina trebalo da igra utakmicu sa Udinezeom.

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA