Pavkov časti "Delije" sjajnim tiketom u Meridianu!

Crvena zvezda od 21 čas igra poslednji meč grupe faze Lige šampiona protiv francuskog PSŽ-a i potrebno joj je čudo!

  • 0

Zvezda mora da pobedi u Beogradu, a Liverpul da izgubi na "Enfildu" od Napolija kako bi crveno-beli nastavili svoju evropsku priču u Ligi Evrope. Ovo će biti skoro nemoguća misija kada se zna da je kvota na pobedu Zvezde 16!

Čak i dupla šansa daje šansu Zvezdašima da pogode kvotu 5 - toliko se kotira 1X! Dok je sa jedne strane Tomas Tuhel zadovoljan što su za ovaj meč spremni Nejmar i Mbape, sa druge strane Vladan Milojević konačno ima skoro ceo tim na raspolaganju.

Fali samo Nenad Krstičić koji meč propušta zbog kartona, a "Delije" su se najviše obradovale informaciji da je za ovaj meč spreman Milan Pavkov! Heroj crveno-belih je protiv Liverpula dao dva gola sada može da ti donese kvotu 28 ukoliko postigne gol.

Foto: Marko Jovanović

Stameni momk iz Begeča je iz tima potpuno potisnuo Ričmonda Boaćija, a u duelu sa Liverpulom navijači su mu spevali pesmu: "Hej Pavkov, skoči, daj gol glavom"! Ukoliko se stihovi ove pesme ostvare i Pavkov zaista da gol glavom Đanluiđiju Bufonu - u Meridianu možeš 10 puta da uvećaš svoj ulog!

Uz neverovatnu standardnu ponudu u kojoj je trocifren broj duplih opklada, kao i mnoge igre koje ima samo Meridian - ova kladionica je spremila i najbolji specijal za ovaj meč. Bukvalno sve na šta pomisliš u vezi ovog meča možeš staviti na tiket. Od vremena prvog kornera ili žutog kartona, do strelaca prvog,drugog ili poslednjeg gola pa sve do opklade da će oba tima postići po gol glavom!

Dok se nadamo da će Milan Borjan sačuvati svoju mrežu, a da će Pavkov, Marin ili Ben savladati Bufona - ostaje nam da sačekamo meč i naravno odigramo tiket!

Jer kvote su nikad bolje, a ponuda sjajna. Crvena zvezda cilja Ligu Evrope, a ti ciljaj sjajan dobitak!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA