≫ 

Sumrak Italijana u Ligi šampiona! Inter šokiran, Alison junačina Redsa - i Benov gol eliminisao Napoli! (VIDEO)

Veoma uzbudljivo je bilo u mečevima 6. kola elitnog takmičenja

  • 0

Završena je grupna faza Lige šampiona u grupama A, B, C i D - najveći gubitnici su dva italijanska tima, Napoli i Inter. 

Napolitanci su poraženi od Liverpula na "Enfildu" 1:0 i završili kao treći u grupi C zbog lošije gol-razlike, dok su "neroazuri" odigrali samo 1:1 kod kuće sa PSV Ajndhovenom, i ispali zahvaljujući i remiju Totenhema sa Barselonom - 1:1!

Junak "Pevaca" bio je Lukas Mura zbog gola u 84. minutu protiv Katalonaca koji su igrali u "šarenolikom" sastavu, sa Mesijem na klupi, lišeni pomoći Luisa Suareza.

Imali su i sreće igrači Maurisija Poketina, minut pre gola Kutinjov udarac završio je na stativi, a onda je njegov zemljak na drugoj strani bio precizniji, za slavlje Engleza, koje je bilo potpunu posle saznanja da je Inter ostao "kratkih rukava" u Milanu.

U isto vreme, Spaletijev tim je imao prolaz sve do gola Mure u Barseloni, na "Meaci" je u tom trenutku bilo 1:1 golovima Lozana (13) i Ikardija (73), ipak nije bilo spokoja zbog gubitničke atmosfere koja godinama stanuje među "neroazurima".

Šokatan gol u Barsleoni doveo je do panike u Interu, uzalud su bili pokušaji u samom finišu da se dođe do pobede, PSV je junački izdržao iako mu bod nije značio ništa.

Razočarani su i Napolitanci!

Na "Enfildu" se sve urotilo protiv ekipe Karla Anćelotija, čak i sudija, koji je brutalan start Van Dajka na Mertensu (đonom direktno u članak) sankcionisao samo žutim kartonom.

"Preživeo" je Holanđanin u toj situaciji, bio je to tek 13. minut, a heroj je bio Mohamed Salah čiji je gol u 34. minutu bio presudan za ishod meča.

Ali pravi junak "Redsa" je golman Alison koji je u 92. minutu na neverovatan način odbranio "zicer" Miliku, pročitao je Poljaka kada su verovatno svi na stadionu videli loptu u mreži.

Pobeda Liverpula značila je i egal sa Napolijem na tabeli, oba tima završila su grupu sa devet bodova, ali su Englezi prošli zbog bolje gol razlike.

Skupo je koštao Napolitance i gol Bena u duelu sa Zvezdom...

Liga šampiona, 6. kolo

Grupa A

Briž - Atletiko Madrid 0:0

Monako - Borusija Dortmund 0:2

(Gereiro 15, Gece 88)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa B

Barselona - Totenhem 1:1

(Dembele 8 - Lukas Moura 85)

Inter - PSV Ajndhoven 1:1

(Ikardi 73 - Lozano 13)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa C

Liverpul - Napoli 1:0

(Salah 34)

Crvena zvezda - PSŽ 1:4

(Gobeljić 56 - Mbape 10, 92. Nejmar 39, Markinjos 74)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa D

Galatasaraj - Porto 2:3

(Feguli pen 45+1, Derdijok 65 - Felipe 17, Merega pen 41, Oliveira 57)

Šalke - Lokomotiva Moskva 1:0

(Šop 90+1)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA