≫ 

Jovančić o koškanju sa Nejmarom: Ispao je džentlmen! (VIDEO)

Zvezdin veznjak tvrdi da je prenaglio u žaru borbe sa Brazilcem

  • 6

Dušan Jovančić je imao neverovatno težak posao protiv Pari Sen Žermena, trebalo je motriti na Veratija, Nejmara, Markinjosa i ostale zvezde Parižana, zaustaviti ih, a to je gotovo nemoguća misija. 

Bilo je, naravno, i žustrih duela, malo i preko granice dozvoljenog, a jedna od čarki koja je obeležila meč je ona između Jovančića i Nejmara.

- Ma ništa, ja sam malo ishitreno reagovao, on je tu ispao stvarno korektan, nije trebalo tako da reagujem...Malo je on mene gurnuo, pa ja njega. Na kraju smo to rešili, nikakav problem nije bio - opisao je trenutak tenzije sa Brazilcem Zvezdin neumorni veznjak.

O samom meču je kazao:

- Kao što sam već rekao, dva poluvremena... Prvo, u podređenom položaju smo bili dosta, svaki put kada smo pokušali da izađemo visoko PSŽ je to uspevao da kazni ili šansom ili golom. Nismo uspostavili pas igru koju smo hteli da uspostavimo. U drugom je to bilo dosta bolje, odmah smo dali gol, napravili poluprilika i dobrih prilika, mogli smo i da izjednačimo... Oni su nas kaznili iz prekida i rešili meč. Čestitam im, stvarno su odlična ekpa, jedna od glavnih pretendenata za tron Lige šampiona.

Posebno je Jovančić ishvalio jednog igrača Pari Sen Žermena.

- Šta da kažem... Ajd da uzmem Veratija, neverovatan je i u odbrani i u napadu, sa loptom, jedan od top vezista na svetu sigurno.

Poslušajte kompletnu izjavu Jovančića u vrhu teksta.

Zvezda ima šansu da pobedom nad Brešom i definitivno obezbedi plasman u TOP 16 Evrokupa. Kvota na čistog keca je 1,17, a na trijumf crveno-belih s više od 7,5 poena razlike 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Breša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    12. decembar 2018 | 09:02

    Bravo Jovancicu i za igru i za borbenost... A sto se Veratija tice, on je sinoc bio ubedljivo najbolji na terenu, ali hvale se oni koji daju golove... Verati cista 10-ka...

  • Severna.strana

    12. decembar 2018 | 09:44

    Hoce balavac da se gura sa Nejmarom, a ne zna 2 lopte da odigra kako treba...

  • Rola

    12. decembar 2018 | 11:53

    Nemoć je čudo zato vam i pokazivali prstom dali imate malo mozga u glavi kada tako startujete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA