≫ 

Embape nije pričao za srpske medije, ali je Francuzima priznao: Stadion i ambijent - prelepo!

Senzacionalni francuski fudbaler očaran atmosferom na našem najvećem stadionu

  • 9
Crvena zvezda, Psg Foto: Tanjug/AP

Kilijan Embape bio je u najbukvalnijem smislu pokretačka energija Pari Sen Žermena protiv Zvezde. Dugo beogradska publika nije videla tako brzog, ujedno i tako veštog driblera, ubojitog napadača, koga bi i lasom bilo teško ukrotiti. 

Jednostavno rečeno - klasa! Fenomen. Ono što je Luka Dončić u košarci, to je Embape u fudbalu.

Nije, nažalost, francuski tinejdžer bio raspoložen da podeli utiske sa utakmice srpskim medijima, ali je za Francuske priznao da je meč sa Zvezdom na krcatoj Marakani bio - spektakl.

Na pitanje "da li pobeda ima veću slast zbog činjenice da je ostvarena u beogradskom ludom ambijentu", Kilijan je odgovorio:

- Mnogo sam slušao o tome (ambijentu). Prelepa atmosfera, prelep stadion. Ali mi smo vrhunski igrači, profilisani da igramo u takvoj atmosferi, na takvom stadionu, tako da nije bilo posebne tenzije kod nas - rekao je Embape, koji je priznao da je bilo treme pred izlazak na teren.

- Tako je svaki put, jer se uvek očekuje pobeda, ali tako nam je svaki dan. Došli smo ovde da odigramo utakmicu, pobedimo, i to smo uradili.

Najzanimljivija utakmica večeras u Ligi šampiona biće odigrana u Ukrajini, gde se Šahtjor i Lion direktno bore za prolaz dalje. Domaćinu odgovara samo pobeda, kec nosi kvotu 2,30, a dupla šansa X2 koja Lion vodi u osminu finala, plaća 1,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Šahtjor - Lion.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dalje...

    12. decembar 2018 | 10:17

    Jos je ddao..da stadion je prelep al je ekipa treceligaske kvalitete..

  • Mrmot

    12. decembar 2018 | 12:45

    Atmosfera juce nikakva u odnosu na mec sa Liverpulom. Umesto da navijate za klub i bodrite igrace, pokrenete ih , vi ste se fokusirali na vredjanje nekoliko najboljih fudbalera na svetu i njihovog kluba.

  • a di ?

    12. decembar 2018 | 20:06

    Jel zna taj mbape, da ce zvezda biti opet kao sto je nekad bila zapravo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA