Zvezda je protiv PSŽ-a napravila 19 faulova: Šta mislite, koliko prekršaja je bilo nad Nejmarom?

Brazilac je ubedljivo najviše puta fauliran tokom 90 minuta na Marakani

  • 4

Nisu fudbaleri Crvene zvezde štedeli Nejmara u utorak veče, tokom meča 6. kola Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, i to je bilo jasno svima koji su gledali tu utakmicu.

Često je Brazilac završavao na travi s tim da je škotski sudija Vilijam Kolum nekada svirao faul, a nekada samo odmahivao rukom.

Ipak, činjenica je da su crveno-beli najviše prekršaja napravili upravo nad Nejmarom - ukupno osam od 19!

- Znamo da je on njihov najopasniji igrač. Pokušali smo da ga neutrališemo koliko je to bilo moguće - pričao je Čaušić o Brazilcu i tim faulovima.

Koliko su crveno-beli bili oštri nad Brazilcem govori i podatak da ga je Dejan Joveljić faulirao posle samo pet sekundi provedenih u igri.

Foto: Marko Jovanović

Zanimljivo, Zvezda je protiv PSŽ-a ''prešišala'' svoj prosek po broju napravljenih faulova koji je do sada iznosio 14.5. Kolum je igračima srpskog šampiona pokazao četiri žuta kartona, ali vredi pomenuti da je Borjan svoj dobio zbog prigovora.

Defanzivac Presnel Kimpembe je ukupno četiri puta fauliran od strane fudbalera Zvezde, pretežno posle borbe sa Milanom Pavkovom koji je takođe u jednom trenutku dobio žuti karton.

Levi bek Bernat je dva puta fauliran, kao i Kilijan Embape, dok su po jednom na zemlji ''završavali'' Kerer, Silva i Verati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    12. decembar 2018 | 14:02

    Zahvalite se sudiji zbog ne sviranja i plus za jedno dva faula koja nisu sankcionisana direknim crvenim.

  • Дејан Младеновић

    12. decembar 2018 | 21:51

    24

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA