≫ 

Navijačima Zvezde masovno izbušene gume ispred stadiona Partizana! Kada će prestati sramotne akcije srpskih huligana?

Glavni osumnjičeni su navijači Partizana, jer su automobili, kojima su gume isečene bili parkirani u blizini stadiona crno-belih

  • 39

Navijači Zvezde i Partizana često se trude da napakoste svojim rivalima, ali jedan od najgorih mogućih oblika jeste da im se izbuše gume tokom utakmice.

Posle meča sa PSŽ-om oko 100 navijača Zvezde zateklo je svoje automobile onesposobljene za vožnju, jer su nepoznati huligani isekli gume na njihovim vozilima.

Uglavnom su u pitanju navijači iz unutrašnjosti, koji često dolaze sa decom na utakmice, ili ljudi koji poslednji dinar izdvajaju da odu na utakmice.

Zamislite kada neko takav u hladnoj i kišovitoj noći ugleda takav prizor i shvati da će morati da izdvoji više od 100 evra za bilo kakve gume, kako bi mogao da se vrati u svoju kuću, a da je najrealnije da će noć provesti upravo u automobilu, jer vulkanizeri u to doba ne rade.

Navijači Zvezde na utakmici sa PSŽ-om; Foto: Marko Jovanović

Naravno, nije ovo prvi put da se nešto ovako dešava. Iako mnogi sada kritikuju Grobare, koji su glavni osumnjičeni za ovu "akciju", isto se dešava i kada je obrnuta situacija u pitanju.

Navijači Zvezde su takođe bušili gume pristalicama Partizana tokom velikih utakmica na stadionu u Humskoj, kada su autobomili bili parkirani u ulici Ljutice Bogdana.

Takođe i nedavno tokom meča Partizan - Zadar u Areni, kada su razbijana stakla na pojedinim automobilima pristalica crno-belih u bloku 25, koji važi za kraj okorelih navijača Zvezde.

Zato je krajnje vreme da i jedni i drugi prestanu sa ovako skandaloznim akcijama. Da konačno u Srbiji prestanemo da se vodimo parolom "da komšiji crkne krava". Nekada na tom mestu možete da budete i vi, pa samo pomislite kako bi to izgledalo da u ledenoj noći morate da prespavate van kuće, bez novca, sa detetom...

Ovo je izazvalo gnev na društvenim mrežama, gde su se prepucavali navijači oba kluba. Jedni su prozivali zbog bušenja guma, drugi podsećali da su i oni to isto radili u prošlosti...

Podsetimo kako je bilo sinoć na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gambit

    12. decembar 2018 | 14:42

    Vulkanizerska mafija placa navijace da to rade :-D

  • Tadija

    12. decembar 2018 | 15:19

    Srušiti stadion u humskoj i napraviti parking za sledecu Ligu Šampiona da se delije ne guraju..

  • Mmmmmm

    12. decembar 2018 | 16:34

    A niste razmisljali o tome da su mozda vulkanizeri to uradili. ???? Mislite o tome. A ne samo delije grobari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA