≫ 

Potvrdjeno prve prognoze: Marko Grujić pauzira do kraja januara zbog povrede kolena!

Taman što se vratio na teren i ušao u odličnu formu usledila je nova povreda

  • 0

Vezista Liverpula na pozajmici u Herti Marko Grujić odmah po povratku na teren, posle višenedeljne poauze, doživeo je novu povrede zbog koje će morati da pauzira najmanje do kraja januara. 

Grujiću je stradao ligament skočnog zgloba leve noge i to na treningu posle duela sa saigračem Vladimirom Daridom.

- Bila je to nesrećna situacija, Vadi me nije čak ni faulirao. Samo sam nezgodno iskrenuo zglob. Dijagnoza je loša, posebno što sam bio na putu potpunog oporavka, ali gledam samo napred, da se vratim na teren što je pre moguće - rekao je Grujić

Prema prvim prognozama, njega čeka nekoliko nedelja oporavka, a kako u Bundesligi 23. decembra počinje zimska pauza očekivano je da na teren ponovo istrči u januaru.

Za sada je poznato da će propustiti duele sa Štutgartom, Augzburgom i Bajerom, a prvi meč koji bi mogao da odigra je 20. januara kada će Herta na startu drugog dela sezone gostovati Nirnbergu.

Da podsetimo, Grujić je, pre nove povrede, bio u odličnoj formi, a upravo je njegovim golom Herta savladala Ajntraht iz Frankfurta.

VIDEO:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA