≫ 

Terzić: Mislili su da nećemo preći centar Liverpulu, PSŽ-u i Napoliju, a svima smo tresli mrežu! Hoću da Zvezda i dalje ovako gazi

Obratio se Terzić crveno-belima

  • 18

Na godišnjoj svečanosti FK Crvena zvezda, generalni direktor Zvezdan Terzić izrazio je zadovoljstvo učešćem u Ligi šampiona.

- Mnogi su samo sanjali da možemo ući u Ligu šampiona, a mi smo postali prvi klub u istoriji koji je ušao u grupe iz 1. kola kvalifikacija. Sutradan na žrebu, kada smo videli grupu, mnogi su mislili da nećemo preći centar, a ne samo da smo prešli centar, nego smo dali gol svakom od velikana.

- Utakmica protiv Liverpula je nešto što će se prepričavati godinama. Sportski rezultat je generator svega. Ostvarili smo velike finansijske prilive, značajno smo smanjili dug, i došli na nivo da možemo potpuno finansijski stabilno da funkcionišemo. Zahvalio bih se svim igračima na čelu sa fenomenalnim stručnim štabom, i svojim najbližim standardima. Želja u novoj godini mi je da naša Zvezda nastavi ovako da gazi - rekao je Terzić i prepustio mikrofon treneru Vladanu Milojeviću.

- Prevashodno bih se zahvalio mojim igračima i svima vama što ste nam omogućili da radimo, a pre svega porodicama mojih igrača, jer oni znaju koliko je to teško, imali smo 36 utakmica, svaka utakmica je bila faktički eliminaciona, ovo je jako težak posao - rekao je Milojević, uz podsećanje na trenutke dolaska u klub.

- Kada su Terzić i Milošević (Dragan Milošević, predsednik Nadzornog odbora) došli po mene u Atinu, imali smo veru da možemo da napravimo ovako nešto. Možda smo mogli neke stvari da uradimo i bolje, ali svakako nikako ne bih voleo da ikada Zvezda bude u onakvom stanju u kojem je bila pre neklliko godina.

Zvezda je iste večeri objavila i da je Svetozar Mijailović ponovo dobio predsednički mandat, i to sa više od 97 odsto glasova.

VIDEO - Mijailović održao novi predsednički govor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dreka

    12. decembar 2018 | 21:27

    Grobari nije da vas vredjamo ali prosto smo se digli stvarno lestvicu iznad vas Nama je od sad pa na dalje svake godine cilj grupna faza nekog evropskog takmicnja A vi dok ne smenite upravu bicete a velikim mukama

  • Kosta

    12. decembar 2018 | 22:04

    Hahaha on misli da zeli da ona ovako u buduće bude gazena

  • Sale

    13. decembar 2018 | 03:09

    Velika je Zvezda.. U realnom vremenu i okolnostima je ostvaren veliki proboj i uspeh. Da nam je bilo ponudjeno da unapred prihvatimo ovakav rasplet svaki Cigan na planeti bi prihvatio. Zato, hvala klubu, treneru i igracima, jer su nas opet ucinili ponosnima, jer su i nama omogucili da pokazemo, i dokazemo sta je Zvezda! Ko je bio u Parizu ili Napulju zna.. Samo Zvezda i samo podrska! Idemo Delije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA