≫ 

Murinjo poručio Matiću i ekipi: Vidimo se za Božić na treningu, a posle svako u svoju sobu!

Portugalac je zakazao trening u 17.00 časova

  • 1

Prošle godine nije uspeo u svojoj nameri, ali će menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo u smiraj 2018. godine ostvariti plan da fudbaleri treniraju na katolički Božić.

I to popodne, što znači da će praznik provesti u hotelu umesto sa porodicama.

Engleski mediji pišu da je Murinjo zakazao trening u 17.00 časova nakon čega će uslediti večera i odlazak u sobe. Dakle, neće biti ni zajedničkog druženja nego će svako sam biti te noći.

Razlog ovakvog ''vojničkog režima'' jeste utakmica koju Junajted igra protiv Hadersfilda dan kasnije. Prethodno će Đavoli gostovati Liverpulu i Kardifu, dok će do kraja godine igrati na Old Trafordu još protiv Bormuta.

Nije ovo prvi put da igrači Junjateda treniraju za Božić, ali se nikada u Karingtonu nisu pojavljivali popodne. Aleks Ferguson ih je okupljao ujutru, pa bih ih popodne slao kućama da budu sa porodicama.

Murinjo na meču protiv Juventusa Foto: TAnjug/AP

Potugalac je i prošle sezone imao sličnu ideju, ali ga je uprava odvratila zbog toga što bi u tom slučaju veliki broj radnika morao da dođe na posao.

Što se tiče pravoslavnog Božića, kalendar Premijer lige ide na ruku Nemanji Matiću. Srbin je prethodni put doleteo kući na nekoliko dana, a očekuje se nešto slično i početkom 2019. godine.

Pogotovo što Junajted igra 5. januara protiv Ridinga u Kupu, pa tek 13. protiv Totenhema u Londonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teo kralj

    13. decembar 2018 | 13:41

    Mozes ih strpati u samicu, dzaba kad ste ocajni .... Putuj igumane ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA