≫ 

Srbin zbog tetovaže Vojvode Đujića ne igra protiv Dinama: Prethodni put je u Zagrebu nastupio u Zvezdinoj majici!

Belgijanci nisu hteli da dižu tenzije dolaskom Vranješa

  • 4

Iako je zdrav i spreman, defanzivac Anderlehta Ognjen Vranješ nije doputovao u Zagreb na utakmicu Lige Evrope protiv Dinama!

Belgijski mediji javljaju da čelnici kluba nisu hteli da vode Srbina kako tenzije ne bi bile podignute, jer ova utakmica nemam nikakav rezultatski značaj ni za jedan tim.

A navijačli Dinama svakako ne bi miroljubivo dočekali Vranješa koji je nedavno bio na žestokom udaru (i dalje je) javnosti u Bosni i Hercegovini. Naravno, sve zbog tetovaže Vojvode Momčila Đujića kog reprezentativac Zmajeva ima istetoviranog na ruci.

Tetovaža koju Vranješ ima na ruci Pritnskrin: Instagram/Youtube

Osim zbog te tetovaže, Bed Blu Bojsi mu nisu oprostili ni majicu Crvene zvezde koju je Vranješ svojevremeno prošetao Zagrebom.

Dok je igrao za Šerif, on je ispod dresa tog kluba nosio pomenutu majicu koju je pokazao posle pobede.

- Majicu koju sam nosio pokazao sam kao odgovor na provokacije s tribina. Tokom cele utakmice skandirali su 'Ubij Srbina' i 'Srbe na vrbe'. Izbacivanjem smo im dali najbolji odgovor za nekulturu i šovinizam - rekao je tada Vranješ posle trijumfa Šerifa u penal seriji kvalifikacija za LŠ.

VIDEO: Tetovaže srpskih reprezentativaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    13. decembar 2018 | 13:48

    Živ bio brate Ognjene i Bog te čuvao , svuda i na svakom mestu.

  • Filip

    13. decembar 2018 | 15:32

    Bravo brate SRBINE, hrvati mogu da slave uz ustase iako se zna istorija dobro mozes i ti da imas tetovazu Momcija Djujica. BRAVO

  • joskim

    13. decembar 2018 | 22:23

    Imam veliki respekt od Momcila Djujica coveka koji je spasio puno srpskog naroda u Krajini.Covek koji nije napravio nikakav logor kao ustase.Zar je greh spasavati sopstveni narod od istrebljenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA