≫ 

Milojević izneo zabrinjavajuće vesti o stanju kolena Milana Pavkova (VIDEO)

Trener crveno-belih neće računati na devetku svoje ekipe u poslednjem meču jesenje polusezone

  • 0

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je zabrinjavajuće vesti za navijače Zvezde kada je u pitanju povreda Milana Pavkova. Naime, napadač crveno-belih se povredio tokom utakmice 6. kola Lige šampiona protiv PSŽ-a i hramajući je napustio Marakanu, a zbog povrede neće nastupiti na poslednjem meču Superlige u jesenjoj polusezoni, protiv Čukaričkog u subotu od 15.00 (Arena sport 1)

- Nećemo računati na Pavkova, on je kod one situacije imao problem sa ligamentom, nadam se da nije ozbiljnije, bio je na magnetnoj rezonanci i tu se videlo da ligament nije u najboljem redu, ima mali otok. Nećemo računati na njega. Ima još nekoliko igrača koji imaju povrede, ali uvek tu morate da pustite 2-3 dana da prođe da možete da dobijete kompletnu sliku - poručio je Milojević, koji žali zbog najavljenog lošeg vremena za subotu.

Možda vreme neće biti najbolje, ali obe ekipe će pružiti maksimum, nadam se da ćemo pobednički završiti polusezonu. Vidimo da će biti loše vreme, niko ne voli da igra po lošem vremenu, jer i Čukarički i Zvezda vole da igraju fudbal. To će sigurno uticati na posetu i na stil igre, nemam ja šta tu da promašim, verovatno će biti loše vreme - konstatovao je Milojević, koji nije hteo mnogo da priča o prelaznom roku.

- Da je neka priča bila ili ne, kada je takmičenje u toku, ne želim da pričam o tome, jer je za nas najbitnija utakmica sutra. Posle te utakmice možemo da pričamo o tome. Sigurno da od utakmice posle Čukaričkog igrači idu na odmor, ali za nas odmora nema, moraćemo ponovo da spremamo ekipu za narednu polusezonu - konstatovao je Milojević.

(S. Damnjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA