≫ 

Direktor Superlige poručio Partizanu: Meč se neće ponoviti, ostale utakmice mogu da se odlože za proleće!

Bulatović je u svojoj izjavi objasnio šta se to događalo u petak u Humskoj

  • 66

Vladimir Bulatović, direktor Superlige Srbije, poručio je javnosti, ali i čelnicima Partizana, da ne postoji mogućnost da se utakmica crno-belih protiv Mačve ponovi.

Podsetimo, Partizan je u petak veče odigrao 0:0 sa Mačvom u zavejanoj Humskoj, a dan kasnije su zapretili istupanjem iz lige zbog činjenice da su samo oni igrali.

Svi ostali mečevi 21. kola su odloženi, osim onog u Surdulici gde je Radnik pobedio Bačku sa 3:2.  Elem, da se vratimo na Bulatovića i problem koji je javio nezadovoljstvom Partizana.

- Ne postoji argument da se utakmica ponovi. Dali su izjavu da utakmica može da se igra. Partizan je sam tražio da se meč igra u petak. Žao mi je što su se našli u ovakvoj situaciji, ali pre početka utakmice je bilo povoljno za igru - rekao je Bulatović za Sportski žurnal i dodao:

- Bilo je kasnije uslova za prekid utakmice, ali to nije pitanje za mene već za sudiju Aleksandra Živkovića. U poluvremenu meča, na moje insistiranje, delegat meča je pitao sudiju da li ima uslova da se utakmica nastavi  i on je rekao da nema razloga za prekid meča.

Vladimir Bulatović Foto: MN Press

Osvrnuo se Bulatović i na priču da bi kolo, kao i celo prvenstvo, moglo da bude neregularno u slučaju da se odloženi mečevi igraju sledeće godine.

- Ukoliko i u nedelju ne bude moglo da se igra, imamo mogućnost da utakmice odložimo za prolećni deo sezone. Ovo nije završetak preliminarnog takmičenja, odnosno 30. kola, nego kraj kalendarske godine.

Bulatović je dodao i to da ovo nema nikakve veze sa FSS, već da je sve u nadležnosti Super lige i njega kao predsednika te organizacije.

>>> Liverpul se dokopao prvog mesta, ali da li će ga zadržati i posle derbija s Mančester Junajtedom, koji ne igra dobro? Kvota na keca na Enfildu je 1,60, a duplu šansu X2 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banne

    15. decembar 2018 | 23:45

    Ovaj covek mora da objasni ovu situaciju, neko mora da objasni.

  • Nesa CZ

    16. decembar 2018 | 00:14

    Uslovi su bili katastrofalni, a partizan je trazio da igra... Sada kaze istupice iz lige ako se utakmica ne ponovi... Cirkus... A sta ako Macva kaze istupicemo iz lige ako se ponovi... Po cemu to su, partizan ili Zvezda, ili Vojvodina ili ili ili, bitniji od Macve... Uprava partizana se bas zaigrala...

  • Giks

    16. decembar 2018 | 00:04

    Zasto odmah nisu odbili da igraju nego posle rezultata koji im ne odgovara. Ne treba oni da napuse ligu nego ih treba izbaciti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA