≫ 

Kokeza najavio rekonstrukciju Marakane i stadiona Partizana: Sve u cilju organizacije Mundijala 2030! (VIDEO)

Prvi čovek srpskog fudbala zaključio je da je 2018. godina bila burna, ali uspešna

  • 14

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, izjavio je da je godina na izmaku bila burna, ali uspešna i kao cilj za sledeću najavio plasman na Evropsko prvenstvo na kojem nacionalni tim nije bio od 2000. godine.

- Iza nas je burna godina, vratili smo se među najbolje reprezentacije sveta učešćem na Mundijalu. U Rusiji smo mogli više, ali nismo se samo mi pitali. U Ligi nacija smo potvrdili nove ambicije, a ovo rukovodstvo FSS hoće ono što smo čekali 20 godina - plasman na Evropsko prvenstvo - rekao je Kokeza na svečanosti u hotelu Kraun plaza povodom dodele "Zlatne lopte" FSS.

On je naglasio da je Srbija na pravom putu, što delom pokazuje i najbolji plasman na FIFA listi u proteklih pet godina.

Slaviša Kokeza sa potpredsednicima Nenadom Bjelovićem i Markom Pantelićem; Foto: Milena Đorđević

- I ostale selekcije imale su uspehe, mlada reprezentacija je izborila mesto na EP. To je potvrda velike posvećenosti ljudi u Savezu - naglasio je prvi čovek Saveza.

Kokeza je najavio ulaganja u infrastrukturu i izgradnju Nacionalnog stadiona, uz pomoć države i predsednika Aleksandra Vučića, a sve u sklopu kandidature za Mundijal 2030. godine.

- Isto tako želimo da rekonstruišemo stadione Crvene zvezde i Partizana, sve u sklopu zajedničke kandidature za Mundijal 2030. godine - zaključio je Kokeza.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zmaj

    17. decembar 2018 | 17:40

    Ne moze da se rekonstruiše stadion partizana jer ga nema, ocigledno je mislio na stadion jna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Tišljer 036

    17. decembar 2018 | 17:07

    Izvinite a koji je to stadion partizana?

  • Zlaja

    17. decembar 2018 | 14:17

    Napravite nacionalni stadion u Beogradu ,rekonstruišite JNA i Marakanu,a za unutrašnjost baš vas briga,pa posle kako tramvaj liga.Pa ni veći gradovi u Evropi nemaju toliko stadiona izgrađenih o trošku poreskih obveznika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA