Milojević i Mitrović dobili najznačajnije priznanje FSS: Pogledajte kako su reagovali na uručivanje Zlatne lopte (VIDEO)

Trener Zvezde i napadač Fulama laureati su Saveza za 2018. godinu

  • 0

Golgeter Fulama Aleksandar Mitrović i trener Crvene zvezde Vladan Milojević dobili su "Zlatne lopte" Fudbalskog saveza Srbije za 2018. godinu.

Njima su priznanja uručili prvi čovek FSS Slaviša Kokeza i potpredsednik Nenad Bjeković.

Aleksandar Mitrović rekao je da je dobio najdraže individualno priznanje u karijeri.

- Sav trud, rad i disciplina su se na kraju se vratili. Nema ništa lepše nego da vas cene vaši ljudi. Ova godina je bila jedna od najboljih u klupskom i reprezentativnom fudbalu, a ja se nadam da ću nastaviti sa golovima - poručio je on na svečanosti u hotelu "Kraun Plaza".

Milojević se zahvalio igračima, navijačima i svima iz kluba.

- Ova nagrada mi puno znači, ali ona pripada svim ljudima iz Crvene zvezde, ali i navijačima. Ova godina je bila jako dobra... Nisam od onih koji gledaju prošlost... Hvala mojim igračima, bez njih ne bih bio ovo što jesam - rekao je Milojević.



Mitrović je golovima Fulam u Premijer ligu, gde je nastavio da trese mreže, isto kao u Ligi nacija za Srbiju, dok je Milojević je drugu godinu zaredom laureat, nakon što je sa Zvezdom osvojio titulu prvaka Srbije i izborio istorijski plasman u Ligu šampiona.

Foto: Milena Djordjevic



Zlatnu loptu" FSS-a do sada su dobijali Nemanja Vidić i Ilija Petković (2005), Dejan Stanković i Ljubiša Tumbaković (2006), Nikola Žigić i Miroslav Ðukić (2007), Nemanja Vidić i Slaviša Jokanović (2008), Miloš Krasić i Radomir Antić (2009), Dejan Stanković i Miroslav Rajevac (2010), Aleksandar Kolarov i Ivan Jovanović (2011), Branislav Ivanović i Dragomir Okuka (2012), Branislav Ivanović i Ljubinko Drulović (2013), Nemanja Matić i Radovan Ćurčić (2014), Nemanja Matić i Veljko Paunović (2015), Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi (2016) i Vladimir Stojković i Vladan Milojević (2017).

VIDEO: Govor Slaviše Kokeze na ceremoniji FSS: Najavljene rekonstrukcije Marakane i stadiona Partizana!

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA