≫ 

Evo kako i kada je palo najveće pomirenje u srpskom fudbalu: Terzić i Kokeza "zakopali ratne sekire" na proslavi u beogradskom restoranu!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije i generalni direktor Zvezde srdačno su se pozdravili na dodeli Zlatne lopte FSS-a, a odnosi između njih poravljeni su nedavno

  • 7

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić srdačno su se pozdravili na dodeli Zlatne lopte FSS-a. Mnogi su bili iznenađeni, jer nije bilo lažnih osmeha i folirantskih zagrljaja, već je sve to delovalo iskreno.

Iako su do pre nekoliko meseci žestoko ratovali, izdavali oštra saopštenja i napadali jedni druge, na proslavi u Kraun Plazi, koju je organizovao Savez, sve je delovalo potpuno suprotno, kao da je u pitanju susret dva velika prijatelja.

Terzić i Kokeza su počeli zajedničku saradnju upravo u Zvezdi, a posle odlaska Kokeze iz uprave crveno-belih došlo je do zahlađenja odnosa, a kulminacija sukoba viđena je u završnici prvenstva u maju 2017. godine, kada je Partizan pod vođstvom Marka Nikolića osvojio već viđenu titulu u vitrinama Marakane, a Terzić i uprava Zvezde kao glavnog krivca za to označili "grobara Kokezu".

Kako Telegraf saznaje, odnosi između dva čelnika su poboljšani na jednoj proslavi u beogradskom restoranu pre nekoliko nedelja, gde su obojica bili prisutni, uz sam vrh rukovodilaca srpskog fudbala. Upravo je tada palo i najveće pomirenje u srpskom fudbalu, jer su čitavo veče proveli u dobrom raspoloženju u zajedničkom društvu.

Takvo pomirenje je i potrebno za prosperitet našeg fudbala, jer ćemo umesto brutalnih prozivki, saopštenja i rata Saveza sa najtrofejnijim i srpskim klubom, gledati normalnije odnose, gde zajedničkim snagama svi mogu da rade na unapređenju fudbala, infrastrukture (Kokeza je već najavio rekonstrukciju Marakane i stadiona Partizana) i pre svega na smirivanju tenzija u Srbiji, koja je večito podeljena na crveno-beli i crno-beli tabor.

VIDEO: Govor Slaviše Kokeze na Zlatnoj lopti

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    17. decembar 2018 | 17:39

    Nikad se nisu ni svadjali, sve je to maska

  • Pfc

    17. decembar 2018 | 21:31

    Pa nikad se nisu ni svadjali, to je maska za ove sto im je terzic isprao mozak i ubedio da je kokeza inace okoreli ciganin grobar.. A to su sve rade da mogu da namestaju i sklanjalice..

  • EXPERT

    17. decembar 2018 | 20:02

    Lazni moralisti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA