≫ 

Srdačan pozdrav Bjekovića sa ''čovekom za kog 15 godina niko nije znao ni da je živ i klincem koji je tek prohodao'' (VIDEO)

Ovo je jedan od detalja koji je obeležio ceremoniju dodele Zlatne lopte

  • 5

Da li su u pitanju praznične čarolije, čista kurtoazija ili nešto treće, elem, na ceremoniji Fudbalskog saveza Srbije videli smo nekoliko srdačnih pozdrava među ''zaraćenim'' fudbalskim radnicima.

Onaj između Slaviše Kokeze i Zvezdana Terzića je definitivno privukao najviše pažnje, kao i pozdrav delegacije Partizana sa potpredsednikom FSS Nenadom Bjekovićem.

Delegaciju crno-belih su činili predsednik Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev, a zanimljivo da je Bjeković i te kako bio u ratu sa dvojicom prvopomenutih.

On je najviše ''besne0'' u smiraj 2016. godine kada su se Bjeković i Vučelić (i njihove struje) borili za fotelju u Humskoj. Tada se nije znalo ko na koga udara, a pola godine posle toga Bjeković je o Vučeliću i Vazuri govorio u istom tonu.

- Ti ljudi nisu zalutali u Partizan, naprotiv! Zna se zašto su došli. Nije mala stvar biti u Partizanu predsednik, generalni direktor... Pogotovo za jednog koji je bio neko i nešto, onda 15 godina niko nije znao ni da je živ i odjednom... Ili za klinca koji je tek prohodao i hoće da... - ostao je nedorečen Bjeković u razgovoru za Večernje novosti.

Lažni osmesi ili ''zakopane sekire'' među njima? Procenite sami...

(Telegraf.rs/M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dgbg

    17. decembar 2018 | 17:14

    Grobari su luuudii..pa kako može vazura da bude bolji od bjeke..

  • Ka10

    17. decembar 2018 | 15:56

    Ako su suparnicki timovi, nisu u ratu.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    17. decembar 2018 | 16:35

    Еееј, Бјека нашао да критикује и да категорише најбоље решење за њих. Они су мађионичари што се тиче вођења клуба. Подршка Вучели, Вазури, Илијеву👌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA