Poznati protivnici Zvezde na pripremama: Crveno-bele testiraju dva doskorašnja učesnika Lige šampiona!

Srpski šampion ima zakazane četiri utakmice, a traži još jedna rival

  • 0
Slavlje igrača Zvezde tokom jedne prvenstvene utakmice Foto: MN Press

Pobedom protiv Čukaričkog u nedelju (2:1), fudbaleri Crvene zvezde su završili savršenu jesenju polusezonu i zasluženo otišli na odmor!

Odmor koji će najverovatnije trajati do 9. ili 10. januara, kada se crveno-beli godinama unazad tradicionalno okupljaju na Marakani.

Zatim slede kratke pripreme u Beogradu i odlazak u Antaliju (verovatno od 26. januara do 9. februara) koja će ove zime ponovo biti glavna baza srpskog šampiona.

A tamo će Zvezuda odigrati ukupno pet prijatelsjkih mečeva pred nastavak mečeva u Super ligi i Kupu Srbije. Četiri protivnika su poznata, dok se peti još traži.

Detalj sa letošnjih priprema Zvezde Foto: Telegraf.rs

Prema saznanjima Telegrafa, Zvezdu će u Turskoj testirati Ludogorec, Austrija Beč, Maribor i Vaker Nordhauzen - tim iz nemačke regionalne lige!

Ludogorec je lider bugarske lige, ali ne i učesnik 1/16 finala LE. Stari znanci crveno-belih nisu uspeli da prođu grupu, a podsetimo da su Zvezdu izbacili iz kvalifikacija za LŠ 2016. godine.

Maribor je, takođe, prvi na tabeli u Sloveniji sa devet bodova više od drugoplasirane Olimpije. S druge strane, Austrija je peta na tabeli u svom šampionatu, a za mestom koje vodi u Ligu Evrope zaostaje samo dva boda.

Pomenimo i to da je Maribor prethodne sezone bio učesnik grupne faze LŠ, a Ludogorec godinu pre toga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA