≫ 

Radnički napada grupnu fazu u Evropi: Dovodimo tri ili četiri vanserijska pojačanja u januaru!

Ovo je za Telegraf poručio prvi čovek Nišlija Ivica Tončev

  • 8

Nije predsednik Radničkog iz Niša Ivica Tončev za Telegraf govorio samo o skandalu koju se dogodio u Kruševcu, već je za naš portal otkrio i dalje korake jesenjeg vicešampiona Srbije.

Njegove reči mogu i te kako da raduju navijače Nišlija koji je posle 21. kola u Super ligi Srbije osvojio čak 50 bodova.

Na Čairu nisu izgubili ni od Partizana ni od Crvene zvezde, a jedini poraz u šampionatu su upisali upravo protiv crveno-belih na Marakani.

S pravom su iznenađenje šampionata, mada Tončev uopšte nije iznenađen.

- Kod mene u životu ne postoji slučajnost. Ja ne da sam se nadao, nego sam planski sve ovo radio. Mi sada u januaru planski dovodimo tri ili četiri vanserijska pojačanja. O imenima ne mogu da govorim, jer su transferi u završnoj fazi. Na nekih 80 odsto realizacije. Radnički sada priprema ekipu za grupnu fazu u Evropi. I nemojte posle da me pitate, za godinu ili dve, da li sam se tome nadao - poručio je Tončev za Telegraf.

Predsednik Radničkog Ivica Tončev Foto: Marko Todorović

Pitanje koje se samo nametnulo bilo je vezano za status trenera Nenada Lalatovića, odnosno da li ostaje u Nišu.

- Pod broj jedan: Velika je čast biti trener Radničkog iz Niša! Pod broj dva: Nenad Lalatović ima ponudu da produži ugovor sa Radničkim! Isto tako, Radnički je spreman i za njegov eventualan odlazak. On nema ugovor, ali mi smo u dobrim odnosima. Ako dobije neku dobru inostranu ponudu, može da ide kako bi se finansijski bolje obezbedio. Lalatović će uvek biti naš prijatelj i mi njegovi, bez obzira da li će ostati ili otići - jasan je bio Tončev.

Podsetimo, prvi čovek Nišlija je tokom dana za naš portal rekao da je sve što se dešavalo u Kruševcu smišljen atak na Lalatovića koji je dobio punu podršku kluba.

Lalatović: Ističe mi ugovor na kraju polusezone, imam neke zanimljive ponude, ali...

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svedja

    18. decembar 2018 | 18:36

    Cuvajte Lalata,pozdrav iz Svedske

  • Ноле

    18. decembar 2018 | 18:24

    Сејдуба Сума долази за динар !

  • Opa

    18. decembar 2018 | 20:01

    Vala kakvo god da mu je ponasanje,gde god je radio,napravio je nesto od tih ekipa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA