≫ 

Defanzivac Zvezde najpre produžio ugovor, pa tek onda otišao na odmor!

Stojković crveno-beli do 2022. godine

  • 7

Tek što je završena jesenja polusezona, Crvena zvezda je dobila važno pojačanje - Filip Stojković je produžio ugovor na još tri i po godine!

To znači da će desni bek crveno-belih biti ''vezan'' za matični klub do leta 2022. godine. Produžetak saradnje overio je u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

- Mogu da kažem da sam presrećan što sam potpisao ugovor i što sa tolikom dozom sreće idem na zasluženi odmor. Moram da napomenem kako želim svim saigračima da se dobro odmore i da se svi vrate zdravi, nasmejani i spremni za početak zimskih priprema, što želim i sebi - rekao je Stojković i dodao:

- Sigurno da možemo da nadmašimo dosadašnje uspehe, kako individualno, tako i timski. Sve što smo uradili do sada je podstrek za budućnost koja će nam, verujem, doneti mnogo lepih stvari. Prethodnih 18 meseci je najlepših u mom životu i ovaj dan kada sam produžio ugovor sigurno ću posebno pamtiti. Radujem se novim druženjima sa saigračima na terenu i najboljim navijačima na svetu.

Stojković u društvu MIjailovića i Mrkele Foto:crvenazvezdafk

I sportski direktor Mitar Mrkela istakao je zadovoljstvo što je Stojković produžio vernost voljenom klubu.

- Izuzetno je važno što je Stojković produžio ugovor. Za nas je prioritet u ovom prelaznom roku da igrači kojima ugovori ističu na leto potpišu sada nove. Već smo završili sa Pavkovim, a danas i sa Stojkovićem. U pregovorima smo sa još nekim igračima. Veoma je važno da zadržimo igrače koji čine glavno jezgro i koji su nosili sve prethodnih godinu i po dana, i zbog terena i zbog svlačionice, jer oni znaju kako se osvajaju trofeji u Crvenoj zvezdi. Stojković je odigrao veliki broj utakmica na desnom beku, a pokazao je i da jako dobro može da igra i štopera, pa će i u budućnosti biti veoma važan za naš tim kao i do sada što je bio. Žule je odrastao u Zvezdi i zna šta je Crvena zvezda, znam ga iz mlađih selekcija kada je imao 13 godina, i to je ono što je klubu potrebno i što će i u budućnosti da gaji - naglasio je Mrkela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Фк цз

    18. decembar 2018 | 17:06

    Жуле зна да буде шепртља понеки пут али се уклспа у Милојеву комбинаторику...борбрен је истрајан па тиме и надокнади недостатке...он је један од екипе која чини срж звезде.... у свему није ово лош потез ни за звезду ни за њега...са срећом....

  • zoki964

    18. decembar 2018 | 19:07

    Najgori bek, spor, jadna tehnika, protivnike jedino hvata rukama i to ako ih uhvati, svi su mu drugi krivi osim njega jednostavno ne postoji na desnoj strani terena. Jedino što je borac ali uzaludan. U Minhenu 1860 nije imao mesta u ekipi tako da pametnom dosta. Prosto je neverovatno da nemožemo da stvorimo pismenog i brzog odbrambenog igrača. Sta se radi po klubovima veliko je pitanje...

  • Milos

    18. decembar 2018 | 20:05

    Bravo za Zuleta i nasu Zvezdu,odličan za nase uslove i okvire,jedina zamerka da popravi centaršut,ali bice i to kako treba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA