≫ 

Kapiten Napretka na meti Zvezde, traži ga i Partizan?

Da li je na pomolu borba večitih za MIloša Vulića?

  • 11

Najavili su u Crvenoj zvezdi da bi u ovom zimskom prelaznom roku mogli minimalno da rade što se tiče doalazaka na Marakanu, a jedan od tih maloborjnih mogao bi da bude upravo iz Super lige!

Kako Sportski žurnal javlja, crveno-beli su navodno zainteresovani za 22-godišnjeg kapitena Napretka Miloša Vulića.

Vulić je dete Napretkove škole i klasična je desetka  na terenu. Ove polusezone je na 19 mečeva dao četiri gola, dok je prethodne pet puta bio strelac.

Osim Zvezde, koja je trenutno na pol-poziciji, Vulića navodno želi i Partizan. Naravno, postoji i opcija za odlazak u inostranstvu.

- Lepo je čuti da te žele Zvezda i Partizan, ali ja zaista ništa novo po pitanju prelaznog roka nema da kažem. Ni sa kim nisam razgovarao ni pregovarao, nemam menadžera i sve sam prepustio predsedniku Marku Miškoviću. Čekam da me pozpove, da sednemo i razmotrimo sve ponude - rekao je Vulić za Žurnal.

Javnost u Srbiji najviše ga je upamtila po tome što je u maju ove godine, u remiju Partizana i Napretka (2:2), bio asistent i strelac u Humskoj.

>>> Real juri četvrtu uzastopnu titulu klupskog prvaka sveta, a prepreka u polufinalu je japanska Kašima. Kvota na trijumf Reala sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda) je 1,65. Pogledajte sve kvote klaidionice MOZZART za Kašima - Real Madrid.

VIDEO: Vazura o kupoprodaji igrača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    19. decembar 2018 | 09:52

    Vulic je VELIKI, VELIKI navijac Partizana! To znaju svi

  • dadoredstar

    19. decembar 2018 | 08:08

    Dečko momak sa 22 godine tražiće vjerovatno veću mnogo veću minutažu??!!Dali smo u stanju da mu pružimo šansu??!!

  • Mile

    19. decembar 2018 | 10:15

    Pa sta ako je navijac Partizana? Iznenadio bi se ko sve navija za suprotni tabor u obe ekipe, ali idu ljudi za parama treba hraniti porodice i familiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA