≫ 

Vandu samo novac zanima, loše utiče na Ikardija: Bivši agent Interovog napadača isprozivao seksi suprugu Argentinca

Čovek koji je nekada brinuo o karijeri kapitena "Neroazura" nema lepo mišljenje o atraktivnoj plavuši

  • 0

Supruga Interovog najboljeg igrača i kapitena Maura Iakrdija,Vanda, nije baš omiljena ličnost u određenim krugovima bliskim klubu. 

Ona je, kao što je poznato, i njegov agent, dakle brine i o njegovoj karijeri, međutim ima onih koji veruju da je njen jedini interes u čitavoj priči - novac.

Tako misli, i otvoreno kaže, bivši ikardijev agent Ablan Moreno.

- Ikardi daje mnogo na terenu kao napadač, ali ima loš uticaj osobe koja je uz njega, koja samo misli o novcu - rekao je Moreno za Radio Sportivu, jasno je i na koga je mislio.

- Njegov učinak u igri je fenomenalan, sjajno se razvio u italijanskom fudbalu, jer i fizički i mentalno savršeno pristaje Seriji A. Ali Vanda Nara jedino misli o novcu, a ne o imidžu supruga i njegovoj vrednosti kao kapitena.  

Ova izjava Morena došla je kao reakcija na Vandine tvrdnje da je inter pokušao da proda njenog supruga Juventusu i da mu još nije ponudio produženje ugovora.

- Svaki agent može da pregovara o produžetku ugovora svog klijenta, ali je jako važno na koji način to radi. Ne možete samo reći "vidi, ovo je ikardijeva statistika" za napadača i samo brinuti o novcu. Oboje moraju razgovarati sa ljudima iz kluba, umesto što pričaju u javnosti.

VIDEO: Vreli snimci žene kapitena Intera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA